Voksen sundhed

Arbejdsplads øvelser: hvordan du brænder kalorier på arbejdet

Du kan bruge dine arbejdsdage ved et skrivebord, men du behøver ikke at tage det sidder ned. Gør arbejdspladsen øvelser - fra fitness pauser til gang møder - en del af din rutine.

Hvis du gør dit bedste for at afsætte tid til fysisk aktivitet enten før arbejde eller efter arbejde, godt for dig - men at finde tid til motion kan være en udfordring for alle, der har en travl tidsplan. Hvorfor ikke arbejde, mens du er på arbejde? Overvej 10 måder at gøre arbejdspladsen øvelser del af din rutine.

Nr. 1: få mest ud af din pendler

Gå eller cykel til arbejde. Hvis du kører bussen eller metroen, stå af et par blokke tidligt eller på et tidligere stopper end normalt og gå resten af ​​vejen. Hvis du kører til arbejde, park i den fjerneste ende af parkeringspladsen - eller parkere i partiet til en nærliggende bygning. I din bygning, tage trappen i stedet for elevatoren.

Nr. 2: se efter muligheder for at stå

Du forbrænder flere kalorier stående end at sidde. Stå mens du taler i telefon. Bedre endnu, kan du prøve en stående reception - eller improvisere med et højt bord eller counter. Spis frokost stående. Handel instant messaging og telefonopkald til ture til andre skriveborde eller kontorer.

Nr. 3: tage fitness pauser

Snarere end at hænge ud i loungen med kaffe eller en snack, tage en rask gåtur eller gøre nogle blid stretching. For eksempel ligeud ansigt, så sænke din hage til dit bryst. Eller mens stående, fat i en af ​​dine ankler - eller dine bukseben - og bringe det op mod din balle. Hold hver strækning i 15 til 30 sekunder.

Nr. 4: handel din kontorstol for en fitness bold

Overvej handel din kontorstol for en fast oppustet kondition eller stabilitet bolden, så længe du er i stand til sikkert at balancere på bolden. Du vil forbedre din balance og tone din kerne muskler, mens du sidder ved dit skrivebord. Du kan endda bruge fitness bold til væg squats eller andre på arbejdspladsen øvelser i løbet af dagen.

Nr. 5: holde fitness udstyr i dit arbejdsområde

Store modstand bands - elastiske snore eller rør, der tilbyder vægt-lignende modstand, når du trækker dem - eller små håndvægte i en skrivebordsskuffe eller et skab. Gør arm krøller mellem møder eller opgaver.

Se også

Arbejdsplads øvelser: hvordan du brænder kalorier på arbejdet

Nr. 6: få sociale

Organiser en frokosttid walking gruppe. Du kan blive omgivet af folk, der er klar til at snøre deres travesko - og holde hinanden ansvarlige for regelmæssig motion. Nyd kammeratskab, og tilbyde opmuntring til hinanden, når det bliver hårdt.

Nr. 7: gennemføre møder på farten

Når det er praktisk, planlægge gå møder eller gå brainstorming. Gøre omgange inde i din bygning eller, hvis vejret samarbejder, tage din walking møder udendørs.

Nr. 8: tempoet op

Hvis dit job indebærer at gå, gøre det hurtigere. Jo mere du går, og jo hurtigere dit tempo, jo større fordele.

Nr. 9: Hvis du rejser til arbejde, planlægge

Hvis du sidder fast i en lufthavn venter på et fly, Grib din poser og tage en rask gåtur. Vælg et hotel, der har fitness faciliteter - såsom løbebånd, vægt maskiner eller en pulje - eller bringe dit udstyr med dig. Jump-reb og modstand bands er nemme at snige ind i en kuffert. Selvfølgelig kan du gøre sprællemænd, crunches og andre simple øvelser uden noget udstyr overhovedet.

Nr. 10: prøv et løbebånd skrivebord

Adult sundhed. Arbejdsplads øvelser: hvordan du brænder kalorier på arbejdspladsen.
Adult sundhed. Arbejdsplads øvelser: hvordan du brænder kalorier på arbejdspladsen.

Hvis du er klar til at tage på arbejdspladsen motion til det næste niveau, overveje en mere fokuseret walk-and-work tilgang. Hvis du kan sikkert og bekvemt placere dit arbejde overflade over et løbebånd - med en computerskærm på et stativ, et tastatur på et bord eller et specialiseret løbebånd-ready lodret desk - du kan være i stand til at gå, mens du arbejder. Faktisk anslår forskerne, at overvægtige kontoransatte, der erstatter sidder computer tid med walking computer tid med to til tre timer om dagen kunne miste 44-66 pounds (20 til 30 kilogram) i et år. Tempoet behøver ikke at være rask, du behøver heller ikke at bryde en sved. Jo hurtigere du går, men jo flere kalorier du forbrænder.

Vil du have flere ideer til arbejdspladsen øvelser? Planlæg en omvandrende møde for at brainstorme ideer med dine vejledere eller kollegaer. Husk, Enhver fysisk aktivitet tæller!

Se også