Vægttab

Vægttab basics

Din vægt er en balancegang, og kalorier er en del af denne ligning. FAD kostvaner kan love dig, at tælle carbs eller spise et bjerg af grapefrugt vil gøre pounds drop off. Men når det kommer til vægttab, er det kalorier, der tæller. Vægttab kommer ned til brænde flere kalorier, du tager i. Du kan gøre det ved at reducere ekstra kalorier fra mad og drikkevarer og øge kalorieforbrænding gennem fysisk aktivitet.

Når du forstår, at ligningen, er du klar til at indstille dit vægttab mål og lave en plan for at nå dem. Husk, at du ikke behøver at gøre det alene. Tal med din læge, familie og venner for støtte. Også planlægge Smart: Forudse hvordan du vil håndtere situationer, der udfordrer din beslutsomhed og de uundgåelige mindre tilbageslag.

Hvis du har alvorlige helbredsproblemer på grund af din vægt, kan lægen foreslå vægttab kirurgi eller medicin for dig. I dette tilfælde, vil du og din læge nødt til grundigt diskutere de potentielle fordele og de mulige risici.

Men glem ikke den nederste linje: Nøglen til en vellykket vægttab er en forpligtelse til at gøre permanente ændringer i din kost-og motionsvaner.

Se også

Kost planer

Når det kommer til vægttab, er der ingen mangel på kost planer. Tjek helst magasin rack, og du er forpligtet til at se de nyeste og bedste kost planer. Men hvordan kan du vide, hvis en kost plan passer til dine behov og livsstil? Spørg dig selv disse spørgsmål om nogen kostplan du overvejer:

  • Er det omfatter forskellige fødevarer fra de store grupper af fødevarer: frugt, grøntsager, korn, fedtfattige mejeriprodukter, magert protein kilder, nødder og frø?
  • Betyder det omfatte fødevarer, du kan lide, og at du ville nyde at spise i en menneskealder - ikke kun for flere uger eller måneder?
  • Kan du nemt finde disse fødevarer i din lokale købmand?
  • Vil du være i stand til at spise dine livretter, eller bedre endnu, alle fødevarer?
  • Er det passer til din livsstil og budget?
  • Er det omfatter korrekte mængder af næringsstoffer og kalorier til at hjælpe dig tabe sig sikkert og effektivt?
  • Er regelmæssig fysisk aktivitet en del af planen?

Hvis svaret på nogen af ​​disse spørgsmål er nej, holde udkig. Der er bedre kost planer derude for dig.

Se også

kost

Træt af mislykkede FAD kostvaner? Måske er det tid til en forandring. Kosten er en anderledes tilgang til vægttab. Først bliver kost baseret på aktuel forskning og klinisk erfaring. For det andet, kosten erkender, at succes, langsigtet vægtkontrol behov for at fokusere på mere end den mad, du spiser, og de pounds du taber. Det er nødvendigt at fokusere på din generelle sundhed. Den kost hjælper dig omforme din krop og din livsstil ved at vedtage sunde vaner og bryde usunde.

Se også

Kost og motion

Hvordan kan du tabe? Med kost og motion. Nøglen til en vellykket vægttab er ved at udvikle sund kost og motionsvaner. Du må ikke lide disse ord - kost og motion. Må ikke få hængt op på ordene. Kost betyder bare at spise sundt, lavere kalorieindhold måltider. Motion betyder at være mere aktive.

Selvom folk ofte fokuserer på kost, når de forsøger at tabe sig, at være aktiv er også et væsentligt element i et vægttab program. Når du er aktiv, din krop bruger energi (kalorier) til at arbejde og hjælpe med at forbrænde de kalorier du tager i med mad, du spiser.

Rengøring af huset, gør sengen, shopping, er græsslåning og havearbejde alle former for fysisk aktivitet. Motion, på den anden side, er en struktureret og gentagne form for fysisk aktivitet, som du gør på en regelmæssig basis.

Vægttab. Kost piller, kosttilskud og kirurgi.
Vægttab. Kost piller, kosttilskud og kirurgi.

Uanset hvilken aktivitet du vælger, gør det regelmæssigt. Målet for mindst 150 minutter om ugen af ​​moderat fysisk aktivitet eller 75 minutter om ugen med kraftig aerob aktivitet - gerne spredt over hele ugen. Husk, at du måske har brug for mere fysisk aktivitet for at tabe sig.

Se også

Kost piller, kosttilskud og kirurgi

Kost piller og kirurgi kan hjælpe med vægttab - når det kombineres med en sund kost og fysisk aktivitet. Men slankepiller er ikke for alle. Hverken er kirurgi. Faktisk mener mange læger dem kun, hvis du har vægt-relaterede sundhedsproblemer.

Hvis du er i denne gruppe, du og din læge skal nøje vurdere de potentielle fordele ved kost piller eller kirurgi og vejes mod de mulige risici på lang sigt. Din læge vil også rådgive dig om de livsstilsændringer, du skal gøre for at få succes på lang sigt.

En lille advarsel: Selvom du kan finde kost piller og kosttilskud på apotek, supermarked, helsekost butik og online, har de fleste ikke blevet bevist sikker og effektiv. Og nogle er ligefrem farligt. Tal med din læge, før du tager nogen kost piller eller kosttilskud.

Se også