Udtjent

End-of-life pleje

Når en elsket en er ved at dø, kan samtaler om livets afslutning være ubehageligt og svært. Alligevel diskuterer end-of-life pleje er vigtig.

Afhængig af omstændighederne, kan du være i stand til at hjælpe din elskede træffe vigtige end-of-life beslutninger - såsom hvorvidt at blive hjemme, flytte til et plejehjem eller anden facilitet, eller søge hospice pleje. Du kan også arbejde med din elskede sundhedspleje team for at sikre din elskede forbliver behageligt i slutningen af ​​livet. Smerte, angst og andre end-of-life symptomer kan ofte behandles.

Selv i slutningen af ​​livet, kan du fortsætte med at støtte og pleje dit forhold til din elskede. Blot være der kan være en vigtig kilde til styrke og trøst for alle.

Se også

Sorg

Når et elsket en dør, kan sorgen føles som en dolk i dit hjerte. Ofte sorg udløser rå, intense følelser. Du vil måske undre, hvordan du nogensinde samle stumperne op og helbrede dine sår - men ikke føle sig som om du forråde din elskede ens hukommelse.

Der er ingen hurtige løsninger for den sorg og angst, der følger en elsket en død. Som du står din sorg, anerkender den smerte og vide, at det er en del af helingsprocessen. Pas godt på dig selv, og søge støtte fra venner og kære.

Slutningen af ​​livet. End-of-life pleje.
Slutningen af ​​livet. End-of-life pleje.

Selvom dit liv vil aldrig blive helt den samme, vil den brændende smerte sorg med tiden blive mindre intens. Accept din nye "normale" kan hjælpe dig med at forene dine tab og komme videre med dit liv.

Se også

Udtjent