Tween og teen sundhed

Tween og teen sundhed

Fitness og ernæring er hjørnestenene i tween-og teen sundhed. De vaner dit barn udvikler til at fremme tween og teen sundhed kan vare et helt liv.

Hvis dit barn er fysisk aktive, opmuntre ham eller hende til at holde det op. Hvis dit barn ikke er interesseret i organiseret idræt, foreslår andre alternativer. Du kan også fremme tween og teen sundhed ved at tilskynde dit barn til at spise sunde fødevarer. Tilbyde forskellige sunde fødevarer derhjemme, tale om portion kontrol, og opmuntre dit barn til at træffe gode valg, når han eller hun spiser med venner. Efter alt, har hvad der sker væk fra hjemmet en direkte indvirkning på tween og teen sundhed.

Del eventuelle problemer, du måtte have om tween og teen helbred med dit barns læge.

Se også

Tween sundhed

I løbet af de lem år, kan familiens dynamik ændre sig som dit barn vokser og udvikler sig. Tween sundhedsspørgsmål kan variere fra puberteten til mobning og stofmisbrug.

Tween og teen sundhed. Tween og teen sundhed.
Tween og teen sundhed. Tween og teen sundhed.

For pigerne er menstruation en primær tween sundhedsproblem. Taler om menstruation kan være pinligt for både dig og din tween - men det er vigtigt. Overveje måder at nærme denne tween sundheds-emne.

Stofmisbrug er en anden mulig tween sundhedsproblem. Tal med dit barn om farerne ved inhalation, alkohol og andre rusmidler. Vær opmærksom på advarselstegn, og være parat til at gribe ind, hvis det er nødvendigt.

Husk, at din rolle er at hjælpe din tween lære at træffe sunde valg i en menneskealder. Kontakt din tween læge med eventuelle problemer, du måtte have om tween sundhed.

Se også

Teen sundhed

Bekymringer om teen sundhed typisk fokus på livsstil spørgsmål - såsom vægtkontrol, søvn, rygning og sex.

Teenage fedme er en farlig - og voksende - teen sundhedsproblem. Selvom der ikke er nogen magisk kugle for teen vægttab, der er masser du kan gøre for at hjælpe. Tal om teen-venlige taktikker, såsom ser portionsstørrelser og tillade lejlighedsvise godbidder.

Sex er en anden primær teen sundhedsproblem. Din teenager har brug for nøjagtige oplysninger om sex og teen sundhed. Men det er lige så vigtigt at tale om følelser, holdninger og værdier. Ved at tale åbent og ærligt, kan du hjælpe din teenager komme ind i en seksuelt ansvarlig voksen.

Hvis din teenager sundhedsmæssige betænkeligheder omfatter rygning, overveje måder at hjælpe din teenager modstå det første sug - samt praktiske strategier for at stoppe teen rygning.

Se også