Til spædbørn og småbørn sundhed

Klapvogn sikkerhed: tips til forældre

Klapvogn sikkerhed starter med at vælge den rigtige klapvogn til din baby. Vide hvad man skal overveje, når de søger en klapvogn, og hvordan du holder din baby sikkert på farten.

Hvis du er ligesom de fleste forældre, vil du ønsker at få mindst en klapvogn til din baby. Med så mange designs og typer af klapvogne, men hvordan vil du vælge?

Forstå, hvordan du vælger den bedste klapvogn til din baby og vigtige klapvogn sikkerhedstips.

Hvad skal jeg overveje, når de leder efter en klapvogn?

Når man ser på klapvogne til din baby, kan du overveje:

 • Din placering. Hvis du bor i eller nær en by, vil du sandsynligvis nødt til at være i stand til at manøvrere din klapvogn langs overfyldte fortove og ned smalle butik sideskibe. Du skal muligvis også være i stand til at kollapse din klapvogn i en snæver vending for at komme på en bus eller ned ad trappen til metroen. Suburban forældre, på den anden side ønsker måske at kigge efter en klapvogn, der er let at folde og passer ind i bagagerummet på en bil.
 • Din familie. Hvis du har tvillinger eller et ældre barn, kan du overveje at få en dobbelt klapvogn eller en klapvogn med en vedhæftet fil, der giver din ældre barn stå eller sidde i den bageste. Hvis du planlægger at bruge en vedhæftet fil til din ældre barn, skal du sørge for at læse producentens vægt retningslinjer.
 • Din livsstil Hyppige rejsende vil måske en sammenklappelig paraply klapvogn -. Enten udover en mere robuste klapvogn eller som primær klapvogn. En paraply klapvogn kan også være nyttigt under ærinder. Planlægger at tage din baby med på din kører? Du vil måske kigge efter en jogging klapvogn, også.
 • Tilbehør. Vil du have dit barns klapvogn til at have visse funktioner eller tilbehør, såsom en opbevaring kurv, regnslag, tæppe, solsejl eller kopholder? Ofte er tilbehør sælges separat. Nogle klapvogne er ikke kompatible med visse tilbehør.

Hvilken type klapvogn er sikkert for en nyfødt?

Hvis du planlægger at bruge en klapvogn, mens dit barn er en nyfødt, skal du sørge for, at klapvognen reclines - siden nyfødte ikke kan sidde op eller holde deres hoveder.

Nogle klapvogne fuldt læne eller kan bruges med en bassinet vedhæftet fil eller et spædbarn kun autostol. Men de fleste paraply klapvogne typisk ikke giver tilstrækkelig hoved og ryg støtte til unge babyer.

Desuden er de fleste jogging klapvogne ikke designet til at læne sig tilbage. Som et resultat, er de ikke egnede til babyer indtil omkring alderen 6 måneder.

Hvad er fordelene ved en rejse system?

Hvis du har en bil, kan du kigge efter en klapvogn, der kan holde dit barns autostol.

Nogle bilsæder og klapvogne kommer i matchende sæt, mens andre kræver separate vedhæftede filer, der tillader klapvogne, der skal bruges sammen med visse autostole. Når du strop dit barn ind i hans eller hendes bil sæde, vil disse typer af klapvogne kan du nemt flytte din baby mellem klapvogn og bil.

Disse typer af klapvogne kan også være nyttigt i en lufthavn, hvis du planlægger at tage dit barns autostol på flyet.

Hvis du bruger en rejse system, der tillader dig at flytte dit barns autostol fra dit køretøj til en klapvogn base, kan du blive fristet til at lade din baby slut bil lur i hans eller hendes autostol. Husk dog, er en bil sæde designet til at beskytte dit barn under rejse - ikke til at tjene som en erstatning krybbe i dit hjem. Selvom det er vigtigt at spænde dit barn ind i en autostol under rejser, lad ikke dit barn sove eller slappe af i autostol til lange perioder ud af bilen.

Forskning tyder på, at sidde oprejst i en autostol kunne komprimere en nyfødt bryst og føre til lavere niveauer af ilt i et barns blod. Selv mild luftvejsobstruktion kan forringe et barns udvikling.

Til spædbørn og småbørn sundhed. Vær forsigtig med legetøj.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Vær forsigtig med legetøj.

Siddende i en autostol i længere perioder kan også bidrage til udviklingen af ​​en flad plet på bagsiden af ​​dit barns hoved, samt forværre eventuelle gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) - en kronisk mave sygdom.

Se også

Klapvogn sikkerhed: tips til forældre

Hvad hvis min baby har særlige behov?

Hvis dit barn er født for tidligt eller har sundhedsmæssige betænkeligheder, kigge efter en klapvogn med opbevaring, der vil hjælpe dig med at bære nogen nødvendige udstyr, såsom en hjerte skærm eller ilt. Forældre til børn, der har lignende sundhedsmæssige betænkeligheder kan være en god kilde til rådgivning.

Hvilke andre klapvogn sikkerhedsfunktioner skal jeg kigge efter?

Når man ser for en klapvogn du måske overveje at kontrollere for visse sikkerhedsfunktioner, herunder:

 • Praktiske bremser. Kig efter en klapvogn, der har bremser, der er nemme at betjene. Nogle klapvogne har bremser, der låser to hjul - en særlig sikkerhedsforanstaltning. Sørg for at dit barn ikke kan nå bremsen udløseren.
 • En bred base. Strollers, der har brede baser er mindre tilbøjelige til at vælte.
 • En enkelt fodstøtte. Hvis du leder efter en side-by-side dobbelt klapvogn, vælge en med en enkelt fodstøtte, der strækker sig over begge opholdsafdeling. Små fødder kan blive fanget mellem separate fodstøtter.

Hvordan kan jeg holde min baby sikkert i hans eller hendes klapvogn?

Du kan tage skridt til at forhindre klapvogn ulykker. For eksempel:

 • Bo tæt. Lad ikke dit barn uden opsyn i hans eller hendes klapvogn.
 • Vær forsigtig med legetøj. Hvis du lægger legetøj fra en klapvogn kofanger bar til at underholde din baby, så sørg for, at det legetøj er forsvarligt fastspændt.
 • Spænde op. Altid spænde dit barns sele og sikkerhedssele, når du tager ham eller hende til en klapvogn ride.
 • Brug dine bremser. Engager dine klapvogn bremser, når du stopper klapvognen.
 • Korrekt butik ejendele. Må ikke hænge en taske fra klapvognen håndtag bar, som kan gøre en klapvogn vælter. Hvis det er muligt, skal du placere elementer i klapvognen kurven.
 • Tag forsigtig, når folde. Hold din baby væk fra klapvognen, som du åbner og fold det, da små fingre kan blive fanget i klapvogn hængsler. Sørg altid klapvognen er låst åbne, før du sætter dit barn i det.
 • Holde det ud af solen. Under varmt vejr, lad ikke dit barns klapvogn sidde i solen i længere tid. Dette kan medføre plast og metal stykker til at blive varmt nok til at brænde din baby. Hvis du lader klapvognen i solen, kontrollere klapvognen overfladetemperatur, før du placerer din baby i klapvognen.
 • Check for tilbagekaldelser. Vær sikker på at vende tilbage klapvognen garantikort, så du vil blive underrettet i tilfælde af en tilbagekaldelse. Hvis du overvejer en brugt klapvogn til din baby, så sørg for klapvognen er ikke blevet tilbagekaldt.

Uanset om du bruger det på daglig basis, for lejlighedsvise ærinder eller ugentlig løbeture, kan en klapvogn være en forældre skal have. Ved konsekvent at følge sikkerhedsreglerne, kan du hjælpe med at sikre en fornøjelig tur.

Se også