Til spædbørn og småbørn sundhed

Fall sikkerheden for børn: hvordan man forebygge faldulykker

Nysgerrig falder sikkerheden for børn? tage nogle enkle forholdsregler i hjemmet og på farten kan hjælpe med at reducere dit barns risiko for at falde.

Alle forældre ved, hvor svært det er at beskytte et barn fra skader relateret til faldende. Når et barn først lærer at gå, forebygge fald kræver konstant opsyn. Senere kan en lille barn, der er ikke så tilbøjelige til at falde, mens du går tumle i løbet af en skjult opstigning til kagedåsen - og en ældre barn kan fejlvurdere fysik involveret i himmelflugt op en flyvning af hårdttræ trapper i sokker. Alligevel er der masser du kan gøre for at fremme falder sikkerheden for børn.

Fall sikkerheden for børn derhjemme

Derhjemme falder sikkerheden for børn afhænger grundlæggende forholdsregler. Følg disse enkle tips:

 • Pas på højder. Efterlad aldrig et barn alene på en seng, puslebord eller møbel. Brug sikkerheden rem om højstole og andre spædbarn sæder. Lad ikke et lille barn til at spille alene på en brandtrappe, høj veranda eller balkon. Sikkerhed netting kan også hjælpe med at forhindre faldulykker.
 • Hold trapper sikker. Sørg trapper har håndlister på begge sider, der går fra det øverste trin til det nederste trin. Hold trapper fri af rod og godt belyst.
 • Installer beskyttelsesdøre. Bloker et lille barn adgang til trapper med beskyttelsesdøre. Hvis du lægger en sikkerheds gate i toppen af ​​en trappe, fastgør den til væggen.
 • Hold vinduer låst og skærme i stedet. En ung barn kan klemme sig igennem et vindue åbnes så lidt som 5 inches (12,7 cm). Selvom alle vinduer, der kan åbnes skal have vagter eller skærme, skærme er ikke stærk nok til at holde et barn indeni. Afskrække spille i nærheden af ​​vinduer og terrassedøre, der kan føre til et fald gennem glas. Må ikke opbevares eller vise noget et barn kunne kravle i nærheden af ​​et vindue.
 • Forhindre adgang til forlængerledninger og stiger. Det er nemt at rejse på forlængerledninger. Opbevar stiger på deres sider i et skur eller garage.
 • Adresse glatte eller ujævne overflader. Brug en gummipude i badekarret for at hjælpe med at forhindre udskridning og rene køkken spild hurtigt. Brug skum tæppe polstring, dobbeltklæbende tape eller en gummipude under området tæpper for at holde dem fra at glide. Fix tilhugget eller knækkede trin og gangbroer så hurtigt som muligt.
 • Undgå gåstole. Et lille barn kan falde over en gåstol, falde ud af rollator eller falde ned ad trappen, mens du bruger en rollator.
 • Brug night lights. Overvej at bruge dem i dit barns soveværelse, badeværelse og gangarealer for at forhindre falder om natten.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Installer beskyttelsesdøre.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Installer beskyttelsesdøre.

Trods dine bedste forsøg på at fremme børns sikkerhed i hjemmet, er falder stadig muligt. For at mindske risikoen for personskade, dækker skarpe møbler og pejs hjørner med hjørne eller kant kofangere.

Se også

Fall sikkerheden for børn: hvordan man forebygge faldulykker

Fall sikkerheden for børn på farten

Når du er ude og omkring, fortsætte med at holde falde sikkerheden for børn i tankerne:

 • Fastgør sikkerhedsseler. Altid rem børn ind bilsæder, klapvogne og indkøbskurv sæder. Efterlad aldrig dit barn uden opsyn i en indkøbsvogn eller tillade ham eller hende til at stå op eller ride i kurven af ​​vognen - som kunne vælte.
 • Undersøg legepladser. Under legeredskaber, kigge efter overflader lavet af træflis, barkflis eller strimlet gummi. Prøv at fjerne tripping farer såsom sten, og styre dit barn til alderssvarende aktiviteter.
 • Pas på rulletrapper. Undgå at bringe klapvogne på rulletrapper. Altid bære dit barn eller holde hans eller hendes hånd, mens du rider, og se efter dinglende tøj.
 • Hold øje med glatte overflader. Opmuntre dit barn til at nærme våde, mørke og befæstede arealer med forsigtighed i kolde temperaturer. Sørg for at dit barn bærer sko eller støvler med trækkraft i dårligt vejr. En tung eller omfangsrig pels kan give dæmpning i tilfælde af et fald.

Holde dit barn sikkert fra falls tager mere end held. Følg disse forholdsregler, og du vil gå en lang vej mod at forebygge skader.

Se også