Til spædbørn og småbørn sundhed

Vandsikkerhed: beskytte dit barn fra at drukne

Vand kan være sjovt for børn at lege med - men det kan også være dødbringende. Overvej disse vand sikkerhedstip til pools, naturlige vandområder og husholdning farer.

De fleste børn er draget til vand. Det er sprudlende. Ting flyde i det. Og det er sjovt at plaske. Men vandsikkerhed er noget at spøge. Alle kan have en vand-ulykke - selv børn, der ved, hvordan man svømmer. For at holde dine børn sikkert i og i nærheden af ​​vand, følge enkle vand-sikkerhedsmæssige retningslinjer.

Residential svømmebassiner og spabade

Til spædbørn og småbørn sundhed. Bloker swimmingpool og spabad adgang.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Bloker swimmingpool og spabad adgang.

Flere lag af beskyttelse, kan bidrage til at sikre vand sikkerheden og forebygge drukne i et hjem pool eller spa. Hvis du har en pool eller varmt karbad, følge alle lokale sikkerhedsbestemmelser ordinancer. Overvej også disse generelle vand-sikkerhed tips:

 • Fence det i. Surround din pool med et hegn, der er mindst 4 fod (1,2 meter) høj. Sørg spaltegulve hegn har ingen huller er bredere end 4 inches (10,2 centimeter), så kan børn ikke klemme sig igennem. Undgå chain-link hegn, som kan være let for børn at klatre. Installer selvlukkende og selvlåsende porte med låse, der ligger uden et barns rækkevidde.
 • Installer alarmer. Hvis dit hus fungerer som en del af din pool kabinet, beskytte alle døre, der fører til poolområdet med en alarm. Tilføj en undersøisk pool alarm, der lyder, når noget rammer vandet. Sørg for at du kan høre alarmen inde i huset.
 • Block pool og hot tub adgang. Brug en stiv, motoriseret sikkerhed dække at blokere adgang til puljen, når den ikke er i brug. Fastgør en dækning på boblebade så godt. Tomme oppustelige puljer efter hver brug. Lad ikke vand til at indsamle på toppen af ​​pool eller varme karbad dækning. Fjern overjordiske pool skridt eller lejdere eller låse dem bag et hegn når puljen ikke er i brug.
 • Lær børnene at svømme fleste børn kan lære at svømme på omkring 5 år -. Men ved, at svømmeundervisning ikke nødvendigvis forhindre et barn fra at drukne.
 • Fjern legetøj. Efterlad ikke pool legetøj i vandet. Et barn kan falde i vandet, mens du prøver at hente et stykke legetøj.
 • Hold dine øjne flåede. Lad aldrig børn være alene i nærheden af en swimmingpool eller spabad. Under sociale sammenkomster, kan voksne, der ved, hvordan at svømme skiftes til at være "udpeget watcher." Stol ikke på luftfyldte eller skum legetøj, såsom vand vinger, nudler eller slanger, for at holde børn sikkert.
 • Pas på afløb. Lad ikke børn lege i nærheden eller sidde på pool eller varme karbad afløb. Kropsdele og hår kan blive fanget af den stærke sugning. Brug kloakdæksler og overveje at installere flere afløb til at reducere sug.
 • Hold nødudstyr handy. Opbevar en sikkerheds ring med et reb ved siden af poolen. Sørg for at du altid har en telefon i poolområdet.

Se også

Vandsikkerhed: beskytte dit barn fra at drukne

Naturlige vandområder

Svømning betingelser kan være uforudsigelig i søer, floder og oceaner. Vanddybde hurtigt kan ændre sig, som kan vandtemperatur, strømninger og vejret. Mørke vand kan skjule farer. Følg disse vand-sikkerhed tips:

 • Må ikke svømme alene. Tillad aldrig børn at svømme alene eller med en voksen.
 • Bær en redningsvest. Børn bør bære personlige flydeudstyr når ridning i en båd eller fiskeri. En luft-fyldt svømning bistand er ikke en erstatning for en redningsvest.
 • . Fødderne først Den første nedstigning i ethvert organ af vand bør være et spring - fødderne først. Før springet, tjek vanddybde og temperatur og kigge efter undersøiske farer.
 • Ophold i udpegede områder. På offentlige strande, kun i områder, der er afsat til svømning svømme. Lad ikke børn at svømme i drængrøfter eller andre vandfyldte områder ikke er bestemt til svømning.
 • Pas på tynd is. Drowning kan forekomme om vinteren, også. Undgå at gå, skøjteløb eller ridning på svag eller optøning is.

Toiletter, badekar og spande

Vandet i fælles husholdningsartikler kan være farlige for små børn. En baby kan drukne på bare 1 tomme (2,5 cm) vand. En nysgerrig lille barn kan falde i et toilet, skovl eller fisk tank. Tager disse forholdsregler kan hjælpe:

 • Holde badeværelse døren lukket. Installer en sikkerheds lås eller dørhåndtag dækning på ydersiden af døren.
 • Føre tilsyn badetid. Efterlad aldrig et barn alene i badekarret eller i pleje af et andet barn. Dræn vandet fra karret straks efter brug.
 • Shut toilet låg. Installer børnesikret låse på toilet låg.
 • Store spande sikkert. Tomme spande og andre beholdere umiddelbart efter brug. Lad dem ikke udenfor, hvor de kan ophobes vand.

Selvfølgelig, selvom du er omhyggelig med Badesikkerhed, ulykker er stadig muligt. Forbered en nødsituation ved at lære genoplivningsudstyr (CPR). Hurtig indgriben kan redde et liv.

Se også