Til spædbørn og småbørn sundhed

Nye forældre: at få den søvn, du har brug for

Bliver en ny forælder kan være udmattende. Prøv disse strategier til at passe mere søvn i dine dage og nætter.

Det er 02:00 og dit nyfødte græder. Vil du nogensinde få en god nats søvn igen?

Selvom livet med en nyfødt er en rund-the-clock eventyr, ikke mister håbet. Ved Alder 3 måneder, kan mange spædbørn sover i mindst fem timer ad gangen. Ved alderen 6 måneder nattetid strækninger af ni til 12 timer er mulige. I mellemtiden kan en smule kreativitet hjælpe dig snige så meget søvn som muligt.

Forslag til den trætte

Selvom der er ingen magisk formel for at få nok søvn, kan disse strategier hjælpe:

  • Sove, når din baby sover. Dæmp telefonen, skjule vasketøjskurven og ignorere de retter i køkkenvasken. Opkald og pligter kan vente.
  • Braklægning sociale pryder. Når venner og kære besøger, ikke tilbyder at være vært. I stedet spørge, om de kunne se barnet, mens du tager en lur.
  • Må ikke 'seng andel «under søvn Det er OK at medbringe din baby ind i din seng for sygepleje eller trøst -. Men returnere din baby til krybbe eller bassinet, når du er klar til at gå tilbage til at sove.
  • Delt op nattetid opgaver. Udarbejd en tidsplan med din partner, der giver jer begge til at hvile og omsorg for barnet. Hvis du ammer, måske din partner kan bringe dig baby og håndtere natten bleskift. Hvis du bruger en flaske, skiftes fodring baby.
  • Giv vagtsom venter en prøve. Nogle gange, middle-of-the-night fundere eller græde er simpelthen et tegn på at dit barn er at slå sig ned. Medmindre du har mistanke om, at dit barn er sulten eller ubehageligt, det er OK at vente et par minutter for at se, hvad der sker.

Se også

Nye forældre: at få den søvn, du har brug for

Når søvn bliver en kamp

Rigor af omsorgen for en nyfødt kan forlade dig så udmattet, at du kan falde i søvn når som helst, hvor som helst - men det er ikke altid tilfældet.

Til spædbørn og småbørn sundhed. Sove, når din baby sover.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Sove, når din baby sover.

Hvis du har problemer med at falde i søvn, så sørg for dine omgivelser er velegnet til søvn. Sluk for fjernsynet og holde dit soveværelse køligt og mørkt. Undgå nikotin, koffein og alkohol sent på dagen eller om natten. Hertil kommer, at ikke forpinte over at falde i søvn. Hvis du ikke nikker off inden for en rimelig tid, stå op og gøre noget andet, indtil du føler dig søvnig. Så prøv at gå tilbage i seng.

Hvis du tror du har en søvn problem, skal du kontakte din sundhedspleje udbyder. Identificere og behandle eventuelle underliggende betingelser kan hjælpe dig med at få resten du har brug for. Husk, tager sig godt af dig selv - herunder at få tilstrækkelig søvn - vil hjælpe dig med at tage den bedste pleje af din baby.

Se også