Til spædbørn og småbørn sundhed

Amning: vælge en brystpumpe

Skulle du investerer i en elektrisk brystpumpe? En dobbelt pumpe? En let pumpe? hvis du er i markedet for en brystpumpe, så spørg dig selv disse spørgsmål og meget mere.

Mange ammende mødre betragter brystpumper så vigtig som bilsæder og baby vådservietter. Uanset om du går tilbage til arbejde eller blot ønsker den fleksibilitet en brystpumpe kan tilbyde, vil du have mange valgmuligheder. Spørg dig selv disse spørgsmål for at afgøre, hvilken type af brystpumpe er bedst for dig.

Hvor ofte vil du bruge brystpumpe?

Hvis du vil være væk fra baby kun lejlighedsvis, og din mælk udbuddet er veletableret, kan en simpel håndpumpe være alt hvad du behøver. Du skal blot placere en kegleformet skærm på dit bryst og presse håndtaget til at udtrykke mælken. Hvis du vender tilbage til arbejde på fuld tid eller du planlægger at være væk fra din baby i mere end et par timer om dagen, en elektrisk pumpe er formentlig en bedre løsning.

Vil du behøver at pumpe så hurtigt som muligt?

Til spædbørn og småbørn sundhed. Amning: vælge en brystpumpe.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Amning: vælge en brystpumpe.

En typisk pumpe session varer omkring 10 til 15 minutter om bryst. Hvis du skal pumpe på arbejdet eller i en anden tid-kværnet situationer, kan du ønsker at investere i en elektrisk brystpumpe, der giver dig mulighed for at pumpe begge bryster på en gang. En dobbelt-brystpumpe hjælper med at stimulere mælkeproduktionen samtidig reducere pumpende tid til det halve.

Hvor meget kan du råd til at bruge på pumpen?

Du kan købe brystpumper fra medicinsk levering butikker og de fleste købmænd og baby butikker, samt mange discount varehuse. Manuelle modeller er typisk tilgængelige for mindre end 40€, mens elektriske pumper kan koste op til 190€ eller mere. Fordi der er en lille risiko for forurening, ikke låne eller købe en brugt personligt brug brystpumpe.

Du kan også overveje at leje et hospital-grade elektrisk brystpumpe fra et hospital eller medicinsk forsyning butik - især hvis du pumpe mælk, mens dit barn er indlagt eller du har valgt at fodre din baby udtrykt mælk i stedet amme dit barn. Hvis du lejer en pumpe, vil du nødt til at købe det udstyr, der lægger dit bryst til pumpen (pumpeudstyr).

Nogle sygesikring planer dækker omkostningerne ved at købe eller leje en brystpumpe. Begyndende i 2011, er brystpumper og dertil knyttede leveringer anses fradragsberettigede udgifter til lægebehandling.

Se også

Amning: vælge en brystpumpe

Er pumpen let at samle og transportere?

Hvis brystpumpe er svært at samle, tage fra hinanden eller rengøre, er det forpligtet til at være frustrerende - som kan reducere din begejstring for pumpning. Sørg for at du kan fjerne dele af pumpen der kommer i kontakt med din hud eller mælk til rengøring efter brug.

Hvis du skal toting pumpen på arbejde hver dag eller rejser med pumpen, kigge efter en letvægts model. Nogle brystpumper kommer i en bæretaske med en isoleret sektion til opbevaring af udmalket mælk. Også holde støjniveauet i tankerne. Nogle elektriske modeller er mere støjsvage end andre. Hvis det er vigtigt at være diskret, så sørg pumpens støjniveau er acceptabelt.

Er suge justerbare?

Hvad er behageligt for én kvinde kan være ubehageligt for en anden. Hvis du vælger en elektrisk pumpe, skal du vælge en, der giver dig mulighed for at styre graden af ​​sug.

Er bryst skjolde den rigtige størrelse?

Breast skjolde er kegleformede skåle, der passer over dine bryster og brystvorter. Hvis du er bekymret for, at standard bryst skjold vil være for lille, check med individuelle producenter om andre muligheder. Større eller udskiftning skjolde er ofte tilgængelige. Hvis du ønsker at pumpe begge bryster på en gang, så sørg for at pumpen er udstyret med to bryst skjolde.

Hvad hvis elektriciteten svigter?

En elektrisk pumpe skal være sat i. Hvis en stikkontakt ikke er tilgængelig, eller strømmen svigter, skal du have en genopladeligt batteri. I nødstilfælde kan du ønsker at holde en manuel pumpe handy.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type af brystpumpe ville være bedst for dig, så spørg om hjælp. En amning konsulent kan hjælpe dig gøre det bedste valg - og tilbyde støtte, når du begynder at bruge din brystpumpe eller hvis du løber ind i problemer. Hvis du ikke har arbejdet med et amning konsulent, så spørg dit barns læge for en henvisning eller tjekke med obstetrik afdeling på et lokalt hospital.

Se også