Til spædbørn og småbørn sundhed

Spædbørnspleje: 10 tips til stressede forældre

Round-the-clock spædbørnspleje kan vende dit liv på hovedet. Brug disse praktiske strategier til at håndtere den nye stress i dit liv.

En nyfødt kan bringe en hvirvelvind af aktivitet og spænding til dit liv - og masser af stress og træthed. Uanset om du er en første gang forælder eller en garvet veteran, overveje 10 praktiske tips til at holde stress under kontrol.

1.. Pas på dig selv

Modstå trangen til at tælle koffein som en vigtig fødevare gruppe eller en erstatning for søvn.

I stedet spiser en sund kost, drikke masser af vand og få noget frisk luft. Sove, når barnet sover - og arbejde ud en natlig tidsplan med din partner, der giver jer begge til at hvile og omsorg for barnet. Gør noget, du nyder hver dag, enten med barnet eller på din egen.

Gode ​​vaner vil hjælpe dig med at opretholde den energi du har brug for at passe til din nyfødte.

2.. Etablere besøger regler

Venner og kære kan komme ud af træværket for at beundre din nyfødte. Lad dem vide, hvilke dage der virker bedst, og hvor meget tid du har til et besøg.

Insistere på, at de besøgende vaske deres hænder før holder barnet, og spørge nogen, der er syge til at blive hjemme.

Må ikke være bange for at afsætte dine sociale nådegaver, enten. Lad betroede besøgende omsorg for barnet, mens du får nogle meget tiltrængt hvile.

3.. Gå med strømmen

Tillad masser af tid hver dag for sygepleje sessioner, nationale handlingsplaner, og grædeture. Hold planlagte aktiviteter til et minimum. Når du har brug for at hovedet ud, giv dig selv ekstra tid til at pakke dine leverancer og ændre det uundgåelige out-the-door beskidt ble.

4.. Forvent en rutschebane af følelser

Du kan gå fra tilbedende din baby og forundres over små fingre og tæer for at sørgende dit tab af uafhængighed og bekymre sig om din evne til at drage omsorg for en nyfødt, alle i løbet af et enkelt bleskift.

Chancerne er, du og din partner er begge trætte og nervøse så godt.

For at hjælpe dig med at holde tilsluttet, tale om, hvad der generer dig - såsom et anstrengt budget eller vanskelighed beroligende baby. En delt grin kan hjælpe lette stemningen.

5.. Slap dine standarder

Skjul kosten og efterlade støv gækkebreve, hvor de ligger. Opbevar rent tøj i vasketøjskurven - eller i stabler på gulvet - indtil du har brug for dem. Rengør badeværelse med en frisk ble tørre. Serveres kold korn og jordnøddesmør toast til middag, når du er for træt til at forberede en mere traditionel måltid.

Se også

Spædbørnspleje: 10 tips til stressede forældre

6.. Kom ud af huset

Til spædbørn og småbørn sundhed. Spædbørnspleje: 10 tips til stressede forældre.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Spædbørnspleje: 10 tips til stressede forældre.

Hvis du vil stir-crazy med en kræsen nyfødt, tage barnet ud en tur. Hvis du kan, så lad nogen, du stoler tage over for en stund.

7.. Accepter en hjælpende hånd

Når venner og kære tilbyde at hjælpe, tage dem op på det. Foreslå holder barnet, folde vasketøjet eller kører et par ærinder - uanset hvad vil hjælpe dig mest.

8.. Nurture andre relationer

Dit nyfødte har brug for din kærlighed og opmærksomhed, men du vil ikke lade dit barn ned ved at tilbringe tid sammen med andre.

Hvis du har andre børn, der er afsat en-til-én gang med hver af dem. Planlæg datoer med din partner. Mød en ven til frokost eller en film.

9.. Hold dit perspektiv

Den nyfødte dage vil ikke vare længe. Træd tilbage og værdsætte det øjeblik, selv midt i kaos.

10.. Vide, hvornår at søge yderligere hjælp

Forældrerollen er en udfordring, selv på en god dag. Hvis du er deprimeret eller du har problemer med at tilpasse sig livet med en nyfødt, skal du kontakte din sundhedspleje udbyder eller en mental sundhed udbyder.

At lære at håndtere den nye stress i dit liv kan hjælpe dig nyde rigdomme forældrerollen har at tilbyde.

Se også