Til spædbørn og småbørn sundhed

Børne svømning: holde sundhedsrisici i skak

Dit barn kan elske at svømme, men er det altid en god ide for ham eller hende til at være i vandet? Følg disse året rundt tips til børnenes svømning.

Er det OK for din ble-klædte lille barn til at plaske i den lokale pulje? Kan dit barn trygt bære en støbt eller øre rør i vandet? Kunne bakterier lurer i poolen eller søen gør din lille syg? Før du hjælpe dit barn suit up - eller beslutter at springe i vandet helt - her er nogle praktiske tips til børnenes svømning fra Jay Hoecker, MD, emeritus pædiatri specialist på universitetet, Rochester, Minn

Kan babyer eller småbørn bære bleer i vandet?

Forskellige typer af bleer er designet til brug under vandet. De er vandafvisende og passer tæt omkring et barns lår og talje, men de er ikke vandtæt. Hvis dit barn har afføring i vandet, kan fækalmateriale undslippe bleen. En beskidt ble kan indeholde diarré-fremkaldende bakterier, herunder parasitten Cryptosporidium - som kan forurene pool vand eller andre svømning områder. Hos ellers raske mennesker, forårsager en infektion af cryptosporidium mavebesvær og diarré. Konsekvenserne kan være mere alvorlige for mennesker, der har svage immunforsvar.

Urin i vandet er mindre risikabel end afføring, men det er svært at adskille de to, når børn bære bleer. Hvis du vælger at give dit barn at svømme i en ble, tage regelmæssige pauser for at ændre ble eller bruge toilettet. Lad ikke svømme hvis dit barn har diarré. Desuden bør børn i bleer ikke bruge boblebade eller spabade.

Er det risikabelt for børn at sluge pool vand?

Dit barn er bundet til at tage et par slurke af bassinvandet på et eller andet tidspunkt, især når først at lære at svømme. En lille slugt bassinvandet er ikke typisk grund til bekymring, men for meget bassinvandet kan føre til sygdom. Lad ikke dit barn til at drikke bassinvandet, og opmuntre dit barn til at spytte ud noget vand, der kommer i hans eller hendes mund.

Kan børn, der har afstøbninger svømme?

Det afhænger af støbt:

  • Gipsafstøbning. Hvis dit barn har en gipsafstøbning løbet klud indpakning, skal han eller hun holde sig ude af vandet. Forsøger at beskytte en gipsafstøbning med plastikposer generelt ikke er effektiv.
  • . Glasfiber støbt Hvis dit barn har en glasfiber støbt, der er foret med et vandafvisende foring, er det normalt OK at svømme - så længe du har lægens OK. Efter svømning, er det vigtigt at skylle dem grundigt indersiden af ​​støbt med rent vand. Generelt kan du tillade cast lufttørre.

Kan børn svømme, hvis de har øre rør?

Hvis dit barn har øre rør - bittesmå cylindre placeret gennem trommehinden for at dræne væske og tillade luft ind i mellemøret - spørge hans eller hendes læge om høreværn til svømning. Nogle læger anbefaler, at børn, der har øre rør bære ørepropper eller svømning hætter mens svømning for at undgå bakterier i at komme ind i mellemøret. Dog kan rutinemæssig brug af ørepropper kun nødvendig, når børnene dykke eller svømme i ubehandlet vand, såsom søer og floder.

Hvad er den bedste måde at forhindre svømmer øre?

Svømmer øre er en infektion, der ofte behandles med receptpligtig eardrops.

At forhindre svømmer øre:

  • Opmuntre dit barn til at bære ørepropper, mens svømning
  • Tør dit barns ører med et håndklæde eller hårtørrer på en lav indstilling efter svømning
  • Brug isopropylalkohol-baserede eardrops - eller en 1-til-1 blanding af isopropylalkohol og hvid eddike, så længe dit barn ikke har øre rør - at rydde vand fra dit barns øre.

Brug ikke vatpinde i dit barns ører, som kan ridse øregangen og skabe et potentielt sted for infektion.

Se også

Børne svømning: holde sundhedsrisici i skak

Hvad røde øjne efter svømning?

Udsættelse for klor kan efterlade dit barn med røde eller hævede øjne. For at lette ubehag og reducere rødme efter svømning, skyl dit barns øjne med en steril øjenskyllevæske eller en kunstig tårer løsning. For at forhindre røde eller hævede øjne, opmuntre dit barn til at bære beskyttelsesbriller mens svømning.

Hvad er den bedste alder at begynde svømning lektioner?

Mange børn lærer at cykle og svømme på egen hånd i samme alder - ofte om sommeren før børnehaven. Den europæiske Academy of Pediatrics understøtter svømmeundervisning for de fleste børn i alderen 4 år og ældre. Hvis du vælger at tilmelde et barn yngre end 4 år i en swimming-program, skal du vælge en, der ikke kræver at placere hans eller hendes hoved under vandet. Dette vil begrænse mængden af ​​vand kan dit barn sluge.

Kan børn svømme, når de er syge eller har sår og skrammer?

Til spædbørn og småbørn sundhed. Børne svømning: holde sundhedsrisici i skak.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Børne svømning: holde sundhedsrisici i skak.

Det er fint for børn, der har forkølelse eller andre mindre sygdomme at svømme, så længe de føler sig godt nok til at gøre det. Ligeledes er det er OK for børn at svømme med sår og skrammer - så længe de sår ikke er blødning.

Hvad med at svømme efter at have spist?

Det er OK at svømme umiddelbart efter et let måltid eller snack. Hvis dit barn føler sløv efter at have spist et tungt måltid, men opfordre ham eller hende til at tage en pause før svømning.

Er boblebad sikkert for børn?

Børn kan hurtigt blive overophedet i et varmt karbad eller spa. Hvis du lader dit barn til at bruge et varmt karbad eller spa, holde besøget kort - og ikke give dit barn til at sætte hans eller hendes hoved under vandet. Dette kan øge risikoen for øreinfektioner. Langt værre, langt hår kan blive fanget i et udækket hot tub rist og forårsage at drukne. Husk også, at der bør børn i bleer ikke bruge et varmt karbad eller spa.

Se også