Til spædbørn og småbørn sundhed

Baby lur: dagtimerne søvn tips

Baby lur kan være en afslappende tid for dig og din lille en - men processen med at få dit barn til at sove i løbet af dagen kan være noget, men. Forstå det grundlæggende i baby-naps.

Hvor mange naps om dagen behøver en baby brug for?

Det tager et stykke tid for nyfødte at udvikle en søvn tidsplan. I den første måned, normalt babyer sove og vågner runde-the-clock med relativt lige perioder af søvn mellem fodringer.

Som babyer bliver ældre, baby-nap gange typisk forlænge og blive mere forudsigelig. For eksempel:

  • Alderen 4 måneder til 1 år efter den nyfødte periode, vil dit barn sandsynligvis lur mindst to gange om dagen -. En gang om morgenen og en gang i den tidlige eftermiddag. Nogle babyer har også brug for en sen eftermiddagslur. Mange babyer lur i alt tre eller flere timer i løbet af dagen.
  • Alder 1 år og ældre. I denne alder, eller i de kommende måneder din baby vil sandsynligvis droppe sin morgen lur og kun lur i eftermiddag, ofte i en periode på to til tre timer. I løbet af denne overgang, overveje at flytte op dit barns sengetid med en halv time for at hjælpe ham eller hende til at føle mere udhvilet hele morgenen. De fleste børn fortsætte med at tage en middagslur, indtil alderen 3 til 5..

Husk dog, at hver barn er anderledes og baby nap skemaer kan variere betydeligt.

Hvad er den bedste måde at sætte min baby til en nap?

For at lette din baby ind nap tid:

  • Sæt stemningen. En mørk, stille og behageligt kølige omgivelser kan bidrage til at fremme din baby til at sove.
  • Sæt dit barn i seng døsig, men vågen. Hængende øjenlåg, øjet gnidning og kræsenhed kan være tegn på, at dit barn er træt. Jo længere du venter, kan mere overtræt og kræsen dit barn bliver - og jo sværere kan det være for ham eller hende til at falde i søvn.
  • Undgå at holde, rokkende eller fodre din baby til at sove. Til sidst, kan dette være den eneste måde, din baby er i stand til at falde i søvn. Hvis dit barn har tendens til at falde i søvn i dine arme efter en fodring, gøre noget blid lige bagefter - såsom at ændre hans eller hendes ble eller læse en novelle.
  • Være sikker. Placer din baby til at sove på hans eller hendes ryg, og rydde krybbe eller bassinet af tæpper og andre bløde emner.
  • Vær konsekvent. Dit barn vil få mest ud af dagtimerne lur, hvis han eller hun tager dem på samme tidspunkt hver dag, og for omkring samme tid. Lejlighedsvis undtagelser er uundgåelig, selvfølgelig, og vil ikke skade dit barn.

Se også

Baby lur: dagtimerne søvn tips

Hvad hvis min baby lyder kræsen efter jeg sætte ham eller hende ned?

Det er almindeligt for babyer til at græde, når de sættes ned for at sove, men de fleste vil stille sig selv, hvis efterladt alene i et par minutter. Hvis gråden varer længere end et par minutter, trøste dit barn og derefter give ham eller hende tid til at bosætte igen.

Hvis dit barn vågner kort tid efter du sætte ham eller hende ned til en lur, og er ikke våd, sulten eller syg, så prøv at være tålmodig og tilskynde til selv-bundfældning.

Også huske på, at babyer er ofte aktive under søvn - trækninger deres arme og ben, smiler, suger, og generelt optræder rastløs. Det er nemt at forveksle en babys rørelser som et tegn på, at han eller hun er ved at vågne op eller behov for at spise. I stedet for at afhente din baby med det samme, vente et par minutter for at se, om dit barn falder i søvn igen.

Skal jeg begrænse længden af ​​min baby lur?

Det afhænger af, hvor godt dit barn sover om natten.

Nogle babyer forvirre deres dage og nætter - sover mere i løbet af dagen end om natten. En måde at sætte din baby lige er at begrænse dagtimerne lur - især dem i den sene eftermiddag - til ikke mere end tre eller fire timer hver. Hvis dit barn er napping for længe ved slutningen af ​​dagen, kan det gøre det sværere for ham eller hende til at falde i søvn ved sengetid.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit barn pludselig modstår napping?

Nogle babyer og ældre børn gå gennem perioder, hvor de nægter at lur - selvom de stadig har brug for resten. Hvis dette sker, kan du prøve at justere dit barns sengetid. Realiseringen sengetid lidt tidligere eller senere kan nogle gange hjælpe en baby nap bedre i løbet af dagen.

Til spædbørn og småbørn sundhed. Alderen 4 måneder til 1 år.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Alderen 4 måneder til 1 år.

Hjælpe dit barn får den rigtige mængde af dagtimerne søvn er ikke altid let. Må ikke føle sig dårligt, hvis nogle dage er mere udfordrende end andre. Husk at se og lytte efter tegn på, at dit barn er træt og forsøge at holde hans eller hendes lur rutine konsekvent.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit barns napping tidsplan, tale med hans eller hendes læge.

Se også