Til spædbørn og småbørn sundhed

Autostol sikkerhed: undgå 10 almindelige fejl

Autostol sikkerhed er ikke barneleg. Forstå 10 almindelige fejl forældre gør, når du installerer og bruger bilsæder.

Autostol sikkerhed er afgørende for at beskytte dit barn under en rejse, men at vide, hvordan du sikkert installere en autostol og spænde op dit barn, som han eller hun vokser kan være svært. Tjek 10 almindelige fejl forældre ofte gør, når det kommer til autostol sikkerhed - og hvordan man undgår dem.

Nr. 1: at få en brugt bil sæde uden at undersøge dens historie

Hvis du overvejer en brugt autostol til dit barn, så sørg for autostol:

 • Leveres med instruktioner og en etiket viser fremstilling dato og modelnummer
 • Er ikke blevet mindes
 • Er det ikke mere end 6 år
 • Har ingen synlige skader eller manglende dele
 • Har aldrig været i en moderat eller svær nedbrud

Hvis du ikke kender autostol historie, skal du ikke bruge det.

Nr. 2: placere autostol i det forkerte sted

Det sikreste sted for dit barns autostol er bagsædet, væk fra aktive airbags. Hvis autostolen er placeret på forsædet og airbaggen udløses, kan det ramte bagsiden af ​​en bagudvendt autostol - lige der, hvor dit barns hoved er - og forårsage en alvorlig eller dødelig skade. Et barn, der rider i en fremadvendt autostol kan også blive skadet af en airbag. Hvis det er nødvendigt for et barn at rejse i et køretøj med kun én sæderække, deaktivere de forreste airbags eller installere en afbryder for at forhindre airbag indsættelse under et styrt.

Hvis du indsætter kun én autostol på bagsædet, skal du installere det i midten af ​​sædet - hvis det er muligt - snarere end ved siden af ​​en dør for at minimere risikoen for skader under et styrt.

Nr. 3: bruge autostol som erstatning krybbe

En autostol er designet til at beskytte dit barn under kørsel. Det er ikke til brug som en erstatning krybbe i dit hjem. En 2009 undersøgelse viste, at sidde oprejst i en autostol kunne komprimere en nyfødt bryst og føre til lavere niveauer af ilt. Selv mild luftvejsobstruktion kan forringe et barns udvikling. Siddende i en autostol i længere perioder kan også bidrage til udviklingen af ​​en flad plet på bagsiden af ​​dit barns hoved og forværre gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) - en kronisk mave sygdom. Desuden kan et barn nemt blive skadet ved at falde ud af en forkert brugt bil sæde eller mens du sidder i en autostol, der falder fra en forhøjet overflade, såsom et bord eller counter. Selvom det er vigtigt at spænde dit barn ind i en autostol under rejser, lad ikke dit barn sove eller slappe af i autostol til lange perioder ud af bilen.

Nr. 4: forkert spaendt dit barn

Det kan være udfordrende i første omgang til korrekt spænde et barn i en autostol. Før du installerer sædet, læse producentens anvisninger og afsnittet om bilsæder i bilens ejere manual. Sørg for, at sædet er fuldt sikret - tillader ikke mere end en tomme bevægelighed fra side til side eller front til bag, når grebet nederst nær fastgørelsespunkter - og vender den rigtige vej.

Hvis du bruger et spædbarn kun sæde eller et konvertibelt sæde i bagudvendt position, holde disse tips i tankerne:

 • Brug sele slots beskrevet i autostol betjeningsvejledning, som regel dem på eller under barnets skuldre.
 • Placer sele eller brystet klip selv med dit barns armhuler - ikke maven eller nakke. Sørg for, at remme og seletøj ligge fladt mod dit barns bryst og over hans eller hendes hofter uden slæk.

Placer autostol er bærehåndtag i henhold til producentens anvisninger.

Nr. 5: tilbagelænet dit barn på det forkerte vinkel

I bagudvendt position. Læne autostolen i henhold til producentens anvisninger, så dit barns hoved ikke gør flop fremad Mange pladser omfatter vinkel indikatorer eller justeringsanordninger. Du kan også placere en tæt rullet håndklæde under sædets forkant til at opnå den rette vinkel.

For at forhindre ludende, sted stramt rullet baby tæpper sammen med din nyfødte. Hvis det er nødvendigt, skal du placere et sammenrullet vaskeklud mellem skridtstroppen og din baby for at forhindre ludende. Brug ikke nogen yderligere produkter, medmindre de kom med bilen sæde eller fra producenten.

Se også

Autostol sikkerhed: undgå 10 almindelige fejl

Nr. 6: flytte til et fremadvendt autostol for tidligt

Modstå trangen til at placere dit barns autostol i de fremadrettede position bare så du kan se hans eller hendes smil i dit bakspejl. Ridning bagudvendt anbefales indtil barnet alder 2 eller den højeste vægt - typisk mindst 35 pounds (ca. 16 kg) - eller tilladte højde af autostol producenten. Du kan starte med et konvertibelt sæde, som kan bruges bagudvendt eller fremadvendt og typisk har en højere bagudvendt vægt og højde grænse end et spædbarn kun sæde, eller skifte fra et spædbarn kun sæde til konvertible sort som din baby vokser.

Når dit barn når 2 år eller bagudvendt vægt eller højde grænse for konvertible sæde, kan du står over sædet fremad. Når du at skifte:

 • Installer autostol på bagsædet i henhold til producentens anvisninger ved hjælp af enten sikkerhedsselen eller lavere ankre og bindsler til børn (LATCH) systemet.
 • Brug tøjret strap - en strop, kroge til toppen af ​​sædet og tillægger et anker i bilen - for ekstra stabilitet.
 • Juster selestropperne så de er gevind på eller over dit barns skuldre. Sørg for at selen passer stramt.

Nr. 7: dressing dit barn i voluminøse overtøj

Selestropper måske ikke giver tilstrækkelig beskyttelse i løbet af et barns pladskrævende overtøj. Hvis det er koldt, klæde din baby i en letvægts jakke og hat. Buckle selen stramt, og derefter putte et tæppe omkring dit barn for varme. Gem voluminøse overtøj til udendørs.

Nr. 8: flytter til en booster sæde for tidligt

Til spædbørn og småbørn sundhed. Autostol sikkerhed: undgå 10 almindelige fejl.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Autostol sikkerhed: undgå 10 almindelige fejl.

Ældre børn har brug for børnesæder til at hjælpe en voksen sikkerhedssele fit korrekt. Du kan skifte fra en bil sæde til en selepude, når dit barn har toppet den højeste vægt - typisk 40 og 80 pounds (18-36 kg), - eller tilladte højde af autostol producenten. Husk dog, at dit barn er sikrest tilbage i en bil sæde med en sele så længe som muligt.

Nr. 9: forkert at bruge en booster sæde

Børnesæder skal bruges med en lap og skulder bælte - aldrig en lap-only bælte. Sørg for, at hoftesele ligger lavt og lunt hele dit barns øvre lår, og at skulderen bælte krydser midten af ​​dit barns bryst og skulder.

Nogle børnesæder kommer uden ryg. Backless børnesæder også skal bruges med en lap og skulder bælte - aldrig en lap-only bælte. Hvis dit køretøj har lave ryglæn eller ikke har en nakkestøtte til at beskytte dit barns hoved og hals i et nedbrud, overveje at bruge en høj-back booster, der passer til dit barns højde og vægt.

Nr. 10: benytter køretøjet sikkerhedssele for tidligt

De fleste børn kan trygt bruge en voksen sikkerhedssele engang alderen 8 og 12. Her er hvordan du vil vide, at dit barn er klar:

 • Dit barn når en højde på 4 fod 9 inches (næsten 1,5 meter).
 • Dit barn sidder mod bagsiden af ​​sædet med hans eller hendes knæ bøjet komfortabelt på kanten af ​​sædet - og kan forblive på den måde for hele turen.
 • Hofteselen hviler fladt og stramt over dit barns øvre lår og skulder bælte hviler på midten af ​​dit barns skuldre og bryst - ikke på halsen eller i ansigtet.

Sørg for at dit barn ikke putte skulderen bælte under hans eller hendes arm eller bag hans eller hendes ryg. Husk, bagsædet er det sikreste sted for børn yngre end 13 år.

Hvis du har spørgsmål om børns passager sikkerhed love eller har brug for hjælp til at installere en autostol, deltage i en lokal autostol klinik eller inspektion begivenhed. Du kan også tjekke med National Highway Traffic Safety Administration for hjælp til at finde en autostol inspektion station.

Se også