Sund aldring

Sund aldring: over 50

Sund aldring er et varmt emne for store årgange overalt. Uanset om du er bekymret for vægtøgning, sex eller kroniske sygdomme, nøglen til sund aldring er en sund livsstil. Spise en række af sunde fødevarer, praktiserende portion kontrol og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine kan gå en lang vej mod at fremme sund aldring. Bedre endnu, det er aldrig for sent at træffe sundere valg af livsstil.

Hvis en interesse i sund aldring fører dig til at overveje anti-aging behandlinger - såsom restriktive diæter, kosttilskud eller dyre behandlinger, der hævder at udskyde eller endog vende den aldrende proces - være forsigtige. Der er ingen hurtig løsning for sund aldring. Vide, hvad du køber, og vide, hvordan at spotte mistænkelige ordninger. Ofte har anti-aging behandlinger ikke lever op til kravene.

Se også

Sund pensionering

De fleste voksne tilbringer år ser frem til en sund pensionering. Uanset om du stadig planlægger din pension, eller du er klar til at foretage ændringen, er der meget du kan gøre for at sikre en sund pensionering.

Start med at lære, hvad man kan forvente som du bliver ældre, ændringer i muskelmasse og sexlyst til vision og hjerte-kar sundhed. Efter alt, sandsynligvis dine drømme for et sundt pension afhænger et godt helbred. Derefter overveje måder at opretholde en sund pensionering, fra at reducere din risiko for fald og opholder sikker bag rattet til at forbedre din hukommelse.

Et andet vigtigt aspekt af en sund pension er langsigtet pleje. Overvej dine muligheder nu - herunder af langvarig pleje, samt hvordan man kan betale for det - for at hjælpe med at forhindre forhastede beslutninger senere.

Se også

Afhængige seniorer

For afhængige seniorer, kan løbende pleje ofte ydes i hjemmet. Faktisk kan den rigtige type hjem pleje af seniorer fremmer uafhængighed og sikre den højest mulige livskvalitet.

Sund aldring. Sund aldring: over 50 år.
Sund aldring. Sund aldring: over 50 år.

Hvis du overvejer dine behov som du bliver ældre, udforske bredden af ​​tjenester til rådighed for afhængige seniorer. For eksempel kan hjemmepleje giver afhængige seniorer med en række assistance - lige fra lægehjælp og fysioterapi til ernæring rådgivning, housekeeping support, madudbringning og kammeratskab tjenester.

For at hjælpe dig med at sortere gennem indstillingerne for afhængige seniorer, stille de rigtige spørgsmål på forhånd. Find ud af om agentur kvalifikationer, kvaliteten af ​​pleje, omkostninger, forudsat og specifikke tjenester. Jo mere du ved, jo lettere vil det være at vælge den bedste agentur eller pleje leverandør til dine behov.

Se også