Seksuel sundhed

Penis udvidelsen produkter: virker de?

Fristet af produkter, der hævder at øge penis størrelse? få fakta om, hvad de kan forvente fra mandlige-enhancement piller, pumper, øvelser og operationer.

Penis-udvidelsen produkter og procedurer er ikke svært at finde. Mandeblade, radioprogrammer og internet er fulde af annoncer for pumper, piller, vægte, øvelser og endda operationer, som hævder at øge længden og bredden af ​​din penis.

Men der er meget lidt videnskabelig støtte til alle ikke-kirurgiske metoder til at forstørre penis. Og ingen velrenommerede medicinske organisation støtter penis operation for rent kosmetiske årsager. De fleste af de annoncerede teknikker, du ser, er ineffektive, og nogle kan skade din penis. Så tænk to gange, før du prøver nogen af ​​dem.

Penis størrelse: hvad der er normalt, hvad der ikke er?

Frygten for, at din penis ser for lille eller er for lille til at tilfredsstille din partner under sex er en fælles frygt. Men en række undersøgelser har vist, at de fleste mænd, der tror, ​​deres peniser er for små rent faktisk har normal størrelse penisser. Tilsvarende undersøgelser tyder end mange mænd har en overdreven forestilling om, hvad der udgør "normal" penis størrelse. Overvej, at:

  • Den gennemsnitlige penis måler et sted mellem 3 og 5 inches (eller omkring 8 og 13 centimeter), når ikke opretstående, og mellem 5 og 7 inches (13 til 18 centimeter), når oprejst.
  • En penis anses unormalt lille, hvis den måler mindre end 3 inches (eller omkring 7 centimeter), når oprejst, en tilstand kaldet micropenis.

Hvordan partnerne se penis størrelse

De populære medier og annoncører ville have du mener, at din partner bekymrer dybt om penis størrelse. Spørgsmålet om tiltrækning er kompleks, men talrige undersøgelser tyder på, at penis størrelse er meget lavere på listen over prioriteter for kvinder end sådanne spørgsmål som en mands personlighed. Desværre er der lidt forskning om homoseksuelle mænds forestillinger om deres partneres penis størrelse. Men husk på, at forstå din partners behov og ønsker er mere tilbøjelige til at forbedre din seksuelle forhold end at forsøge at ændre størrelsen på din penis.

Tror ikke den hype

Virksomheder tilbyder mange forskellige typer af ikke-kirurgiske penis udvidelsen behandlinger, og ofte fremme dem med alvorlige udseende reklamer, der indeholder påtegninger fra "videnskabelige" forskere. Men hvis man ser nøje, vil du se, at påstande om sikkerhed og effektivitet ikke er blevet bevist Så marketingfolk er afhængige af Begejstring, skæve data og tvivlsomme før-og-efter fotos.

På tæt inspektion af såkaldte seksuelle ekstraudstyr kosttilskud, kan du opleve en sætning som: "Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration (FDA)." Faktisk behøver producenterne ikke at fremlægge dokumentation til FDA for sikkerhed eller effektivitet, før du sætter kosttilskud på markedet.

Penis-udvidelsen produkter

De fleste annoncerede penis udvidelsen metoder er ineffektive, og nogle kan forårsage permanent skade på din penis. Her er nogle af de mest fremmes produkter og teknikker:

  • Piller og lotions. Disse normalt indeholder vitaminer, mineraler, urter eller hormoner, der hævder at forstørre penis. Ingen af ​​disse produkter har vist sig at arbejde, og nogle kan være skadelig.
  • Vakuumpumper. Fordi pumper trække blod ind i penis og gøre det svulme, er de undertiden anvendes til behandling af erektil dysfunktion. Ved hjælp af en penis pumpe oftere og i længere tid end typisk anvendes til erektil dysfunktion kan skade elastisk væv i penis, hvilket fører til mindre faste erektioner. Anvendelse af en vakuumpumpe kan skabe en illusion af en større penis, men resultaterne er ikke permanent.
  • Øvelser. Undertiden kaldes jelqing, disse øvelser bruge en hånd-over-hånd bevægelse for at skubbe blod fra basen til hovedet af din penis. Selv om denne teknik synes sikrere end andre metoder, kan det føre til ardannelse, smerte og vansiring. Der er ingen videnskabelige undersøgelser, der viser denne teknik er effektiv til at øge penis størrelse.
  • Udstrækning. Udstrækning består af at sætte en båre eller extender enhed til penis. Disse enheder udøve trækkraft på penis. Enkelte mindre undersøgelser har rapporteret stigninger i en halv tomme til næsten en inch (ca. 1 til 2 cm) i længden med disse anordninger. Men undersøgelserne ikke er af høj kvalitet og mere stringent forskning er nødvendig, før denne teknik kan betragtes som sikker og effektiv.

Se også

Penis udvidelsen produkter: virker de?

Kirurgi er risikabel og kan ikke arbejde

Undersøgelser har vist, at de fleste mænd, der gennemgår penis udvidelsen kirurgi ikke er tilfreds med resultaterne. I bedste fald kan kirurgi tilføje en halv tomme (1 cm) til længden af ​​den slap penis. I værste fald kan kirurgi resultere i komplikationer såsom infektion, ardannelse, og tab af følelse eller funktion.

Kirurgiske metoder til penis udvidelsen - ikke til kosmetisk brug

Behovet for penis udvidelsen kirurgi er sjælden. Kirurgi er typisk forbeholdt mænd, hvis penis ikke fungerer normalt på grund af en fødselsskade eller skade.

Selvom kosmetiske penis udvidelsen tilbydes af nogle kirurger, er det kontroversielle og anses af mange for at være unødvendig og potentielt skadeligt. Et par forskellige teknikker bruges til at forlænge en penis. Alle af dem skal betragtes som eksperimentelle. Der er ikke nok undersøgelser af penis udvidelsen kirurgi at give et præcist billede af risici og fordele.

Den mest udbredte kirurgisk procedure til at forlænge penis omfatter overskæring af opsættende ledbånd, der lægger penis til skambenet og flytte hud fra maven til penis skaftet. Når denne ledbånd er skåret, penis forekommer længere, fordi mere af det hænger ned. Men at skære den opsættende ligament kan forårsage en erigeret penis til at være ustabil. Overskæring af opsættende ligament er undertiden kombineret med andre procedurer, såsom at fjerne overskydende fedt over skambenet.

En procedure til at gøre penis tykkere indebærer at tage fedt fra en kødfuld del af kroppen og indsprøjte det i skaftet af penis. Resultaterne er ofte skuffende, men fordi meget af det injicerede fedt reabsorberes af kroppen. Dette kan føre til krumning eller asymmetri af penis. En anden teknik til at øge bredden podning væv på akslen af ​​penis.

Ingen af ​​disse procedurer har vist sig at være sikker eller effektiv.

Et par ting, som rent faktisk kan hjælpe

Selvom der ikke er nogen garanti sikker og effektiv måde at forstørre din penis, er der et par ting, du kan gøre, hvis du er bekymret for din penis størrelse.

  • Kommunikere med din partner. Det kan være svært at bryde gamle vaner eller drøfte seksuelle præferencer med din partner. Men du vil blive glad for du gjorde - og du kan blive overrasket over den gnist det sætter tilbage i dit sexliv.
  • Komme i form og tabe mave fedt. Hvis du er overvægtig og har en "beer gut," du kan se ud som om du har en kortere penis end du rent faktisk gør. Regelmæssig motion kan gøre en stor forskel. Bedre fysisk konditionering kan ikke kun gøre dig se bedre ud, men kan også give dig mere styrke og udholdenhed under sex.
  • Trim din kønsbehåring. En masse af kønsbehåring omkring bunden af din penis kan gøre din penis se kortere. Trimning kan gøre din penis se større ud. Det kan også øge følsomheden omkring bunden af ​​din penis.
  • Tal med din læge eller en rådgiver. Feeling ulykkelig over størrelsen på din penis er et fælles problem. En certificeret rådgiver, psykolog, psykiater eller din familie læge kan hjælpe. Mange mænd føler sig bedre med forsikring om, at de er "normal" eller med rådgivning om, hvordan man bedre tilfredsstille deres partner uden at ty til kosmetisk penis udvidelsen.

Bundlinjen

Mange mænd tror, ​​de har en lille penis, og at øge størrelsen af ​​deres penis vil gøre dem til en bedre elsker eller gøre dem mere attraktive. Men chancerne er din penis er inden for det normale størrelse. Selv hvis din penis er mindre end gennemsnittet, kan det ikke noget så meget, som du troede. Før du ty til tidskrævende, dyre eller farlige teknikker, der vil være minimalt effektivt i bedste fald overveje andre muligheder.

Den mest effektive løsning kan være lige så nemt som at tale med din partner eller komme i form. Hvis disse trin ikke hjælper, så prøv at tale med en professionel rådgiver om dine bekymringer.

Se også