Rygestop

Rygestop: 10 måder at modstå tobak cravings

Tobak cravings kan bære dig ned, når du forsøger at stoppe med at ryge eller tygge tobak. Forsinkes, undgå udløser, yoga og nikotinplastre er blandt de måder at modstå cravings.

For de fleste tobak brugere, tobak cravings eller opfordrer til at ryge kan blive stærke. Men du er ikke prisgivet disse tobak cravings. Når en trang til at bruge tobak strejker, så husk at selv om det kan være intens, vil det være kortvarig, og det vil sandsynligvis passere inden for et par minutter, hvorvidt du ryger en cigaret eller tage en dukkert i skråtobak. Hver gang du modstå en tobak trang, er du et skridt tættere på at stoppe rygning eller anden brug af tobak til gode. Men det kan være vanskeligt.

Rygestop. Har du ikke 'bare én. ".
Rygestop. Har du ikke 'bare én. ".

Så her er 10 måder at hjælpe dig modstå trangen til at ryge eller bruge tobak, når en tobak trang strejker, uanset hvor du er:

  1. Forsinkelse. Hvis du føler at du kommer til at give efter for din tobak trang, fortælle dig, at du først skal vente 10 minutter mere, og så gøre noget for at distrahere dig selv for denne periode. Denne enkle trick kan være nok at afspore din tobak trang. Gentag så ofte som nødvendigt.
  2. Har du ikke 'bare én. "Du vil måske blive fristet til at have bare én cigaret for at tilfredsstille en tobaks attrå. Men du behøver ikke narre dig selv til at tro, at du kan stoppe ved blot én. Oftere end ikke, at have bare én fører til en anden, så en anden - og du kan afvikle bruge tobak igen.
  3. Undgå udløser. Opfordrer for tobak sandsynligvis vil være stærkest i de situationer, hvor du ryges eller tygges tobak oftest, såsom ved fester eller stænger, i bil eller mens du ser fjernsyn. Identificer dine udløser situationer og har en plan på plads, så du kan undgå dem helt eller komme igennem dem uden at bruge tobak. Må ikke sætte dig op for en ryger tilbagefald. Hvis du normalt røget, mens du talte i telefon, for eksempel, holde en pen og papir i nærheden til at beskæftige dig med kruseduller snarere end rygning.
  4. Få fysiske. Fysisk aktivitet kan hjælpe distrahere dig fra tobak cravings og reducere intensiteten af cravings. Blot 30 minutters moderat fysisk aktivitet kan gøre en tobak trang gå væk. Komme ud for en gåtur eller løbetur. Hvis du sidder fast i hjemmet eller på kontoret, kan du prøve squats, dybe knæbøjninger, push-ups, der kører på plads, eller gå op og ned et sæt trapper et par gange. Hvis fysisk aktivitet ikke interesserer dig, så prøv bøn, håndarbejde, sløjd eller journal. Eller gøre gøremål for distraktion, såsom støvsugning eller arkivering papirarbejde.
  5. Praksis afspændingsteknikker. I fortiden, kan rygning have været din måde at håndtere stress. Forsøger at modstå en tobaks trang selv kan være stressende. Tage brodden af ​​stress ved at praktisere afspændingsteknikker. Disse omfatter dybe åndedrætsøvelser, muskel afslapning, yoga, visualisering, hypnose og massage.
  6. Ring forstærkninger. Touch base med et familiemedlem, en ven eller støttegruppe medlem i moralsk støtte, som du kæmper for at modstå en tobaks attrå. Snak i telefon, gå en tur sammen eller blot dele et par grin - eller få sammen for at kondolere om dine cravings.
  7. Husk fordelene ved at holde op. Skriv ned eller sige højt de grunde, du ønsker at stoppe med at ryge og modstå tobak cravings. Disse kan omfatte det bedre, at få sundere, skåner dine kære fra passiv rygning eller spare penge. Og hvis du er et skab ryger, kan du spare dig for timers tid, da du ikke længere nødt til at bruge tid på at forsøge at skjule din vane.
  8. Gå online. Deltag en online stop ryge program. Eller læse en quitter blog og skrive opmuntrende tanker til en anden, der måske kæmper med tobak cravings. Lær af, hvordan andre har håndteret deres tobaksvarer cravings.
  9. Prøv nikotin udskiftninger. Prøv en nikotin erstatningsprodukt i stedet for en cigaret. Nogle typer af nikotinsubstitution, herunder patches, tandkød og sugetabletter, er tilgængelige over-the-counter. Nikotin næsespray og nikotin-inhalator er tilgængelige ved recept, som er stop-rygning medicin bupropion (Zyban) og vareniclin (Champix).
  10. Tygge på det. Giv din mund noget at gøre for at bekæmpe en tobaks attrå. Tygge på sukkerfrit tyggegummi eller bolsjer. Eller gnaske på rå gulerødder, selleri, nødder eller solsikkekerner - noget sprøde og tilfredsstillende.

Husk, at prøve noget at slå trangen er altid bedre end at gøre ingenting. Og hver gang du modstå en tobak trang, er du et skridt tættere på at være helt uden tobak.

Se også