Fitness

Barrierer for fitness: overvindelse fælles udfordringer

Holder sig til en regelmæssig motion tidsplan er ikke let. Få praktiske tips til at overvinde almindelige barrierer.

Holder sig til en regelmæssig motion tidsplan er ikke let. Efter alt, er der masser af potentielle hindringer - tid, kedsomhed, skader, selvtillid. Men disse spørgsmål behøver ikke at stå i vejen. Overvej praktiske strategier for at overvinde almindelige barrierer til fitness.

Barriere nej. 1: Jeg har ikke tid nok til at udøve

At afsætte tid til motion kan være en udfordring. Bruge lidt kreativitet til at få mest muligt ud af din tid.

 • Klemme i korte ture i løbet af dagen. Hvis du ikke har tid til en fuld træning, ikke sved det. Kortere ryk af motion, såsom 10 minutter Walking afstand hele dagen, tilbyder fordele også.
 • Få op tidligere. Hvis dine dage er pakket og aftentimerne er lige så hektisk, få op 30 minutter tidligere to gange om ugen til at udøve. Når du har justeret til tidligt om morgenen træning, tilføje en anden dag eller to til rutinen.
 • Køre mindre, gå mere. Park i bageste række af parkeringspladsen eller endda et par gader væk og gå til dit bestemmelsessted.
 • Forny dine ritualer. Dit ugentlige lørdag matinéforestilling med børnene eller din bedste ven kan blive genfødt som din ugentlige lørdag cykeltur, klatring lektion eller tur til poolen.

Barriere nej. 2: Jeg tror motion er kedeligt

Det er naturligt at blive træt af gentagen workout dag efter dag, især når du går enegang. Men motion behøver ikke at være kedeligt.

 • Vælge aktiviteter, du nyder. Du vil være mere tilbøjelige til at forblive interesserede. Husk, noget, der får dig i bevægelse tæller.
 • Varier rutinen Roter blandt flere aktiviteter -. Såsom gåture, svømning og cykling - for at holde dig på tæerne, mens conditioning forskellige muskelgrupper.
 • Deltag kræfter. Træn med venner, familie, naboer eller kolleger. Du vil nyde kammeratskabet og tilskyndelse til gruppen.
 • Udforske nye muligheder. Lær nye færdigheder, mens komme i en træning. Tjek træningshold eller sports ligaer på et fritidshjem eller sundhed klub.

Barriere nej. 3: Jeg er selvbevidst om, hvordan jeg ser

Må ikke komme ned på dig selv! Mind dig selv, hvad en stor fordel, du laver på din kar-sundhed, eller fokusere på, hvor meget stærkere du føler efter en træning.

 • Undgå mængden. Hvis du er utryg udøver omkring andre, gå solo i første omgang. Prøv en øvelse video eller en aktivitet orienteret videospil. Eller overveje at investere i en stationær cykel, løbebånd, trappe-klatring maskine eller andet stykke hjem øvelse udstyr.
 • Fokus på fremtiden. Ros dig selv for at gøre en indsats for dit helbred. Og husk, at når du bliver montør og mere behagelig træning, din selvtillid vil forbedre så godt.

Barriere nej. 4: Jeg er for træt til at udøve efter arbejde

Fitness. Klemme i korte ture hele dagen.
Fitness. Klemme i korte ture hele dagen.

Ingen energi til motion? Uden motion, har du ingen energi. Det er en ond cirkel. Men at bryde den onde cirkel med fysisk aktivitet er en af ​​de bedste gaver, du kan give dig selv.

 • Prøv en formiddag dosis af motion. Husk forslaget om at komme op 30 minutter tidligere for at udøve? Hop på løbebånd eller stationær cykel, mens du lytter til radioen eller se morgen nyheder. Eller skridt uden for en rask gåtur.
 • Gør frokosttid count. Hold et par travesko på dit skrivebord, og tage en rask gåtur i løbet af din frokostpause.
 • Vær forberedt. Sæt workout tøj på toppen af din kommode, sokker og alle. Hold en fuld vandflaske i køleskabet. Har en øvelse video kø op og klar til at gå, når du kommer hjem om natten.
 • Hit hø tidligere. Kører på tom, er der ingen måde at stå over for en hel dag. Gå i seng tidligere at sikre, at du får nok søvn.

Barriere nej. 5: jeg er for doven til at udøve

Hvis den blotte tanke om en morgen løbetur gør dig træt, så prøv disse tanker på for størrelse:

 • Sæt realistiske forventninger. Hvis din mentale bar er for høj, kan du give op uden selv at forsøge. Start med en tur rundt om blokken. Giv ikke op, hvis du føler dig udslidt. Tag endnu tur rundt om blokken i morgen. Keep it up, og til sidst vil du ikke længere føler sig slidt op.
 • Arbejd med din natur, ikke mod den Plan fysisk aktivitet for tidspunkter af dagen, når du har tendens til at føle sig mere energisk -. Eller i det mindste ikke helt så doven.
 • Planlæg motion som du ville planlægge en vigtig aftale. Block off tider for fysisk aktivitet, og sørg for dine venner og familie er klar over dit engagement. Spørg for deres opmuntring og støtte.

Se også

Barrierer for fitness: overvindelse fælles udfordringer

Barriere nej. 6: Jeg er ikke athletic

Naturlige atletiske evner er ikke en forudsætning for fysisk aktivitet.

 • Hold det simpelt. Prøv noget grundlæggende, såsom en daglig gåtur.
 • Start et hold. Deltag sammen med venner, der er i samme båd. Og have det sjovt og samtidig hjælpe hinanden arbejde ud.
 • Glem konkurrencen. Må ikke bekymre dig om at blive en superstjerne atlet eller forbinder de hårde rørige atleter på fitness klub. Blot fokusere på de positive ændringer, du foretager til din krop og sind.

Barriere nej. 7: Jeg har prøvet at udøve i fortiden og mislykkedes

Må ikke smide håndklædet i ringen. Du kan ikke se det, når du sænke dit kolesteroltal eller reducere din risiko for diabetes, men det betyder ikke, du ikke gør dig selv en stor tjeneste. Revurdere hvad der gik galt, og lære af dine fejl.

 • Tempoet selv. Start små og bygge op til mere-intens træning senere, når din krop er klar.
 • Sæt realistiske mål. Må ikke lover dig selv du kommer til at arbejde ud for en time hver dag, og derefter komme ned på dig selv, når du kommer til kort. Stick med mål, du nemmere kan nå, såsom at udøve 20 minutter om dagen, tre dage om ugen i den første måned.
 • Huske, hvorfor du træner Brug dine personlige træningsmål som motivation -. Og belønne dig selv som du opfylde dine mål.

Barriere nej. 8: Jeg har ikke råd helseklub gebyrer

Du behøver ikke et medlemskab på en elite gym for at få en god træning. Overveje fornuftige alternativer.

 • Må styrke øvelser derhjemme Brug billig modstand bands -. Længder af elastisk slange, der kommer i varierende styrke - i stedet for vægte. Løft plast mælk kander delvist fyldt med vand eller sand. Gør push-ups eller squats ved hjælp af din kropsvægt.
 • Se en træningsvideo. Prøv videoer på dance aerobic, hjerte-kickboxing, yoga eller tai chi. For sort, handle motion videoer med en ven.
 • Start en walking gruppe. Runde op venner, naboer eller kolleger for regelmæssig gruppe vandreture. Planlæg ruter gennem dit nabolag eller i nærheden af ​​din arbejdsplads, sammen lokale parker og stier, eller i et nærliggende indkøbscenter.
 • Tag trappen. Spring elevatoren, når du kan. Bedre endnu, gør klatring trapper en træning i sig selv.
 • Prøv dine medborgerhus. Træningshold tilbydes gennem en lokal rekreation afdeling eller community uddannelse gruppe kan passe dit budget bedre end en årlig gym medlemskab.

Barriere nej. 9: Jeg er bange for jeg vil gøre ondt mig selv, hvis jeg træner

Hvis du er nervøs for at skade dig selv, starter på højre fod.

 • Tag det roligt. Start med en simpel walking program. Efterhånden som du bliver mere sikker i dine evner, tilføje nye aktiviteter til din rutine.
 • Prøv en øvelse klasse for begyndere. Du vil lære det grundlæggende ved at starte fra bunden.
 • Få professionel hjælp. Få en fitness tutorial fra en autoriseret ekspert, som kan overvåge dine bevægelser, og pege dig i den rigtige retning. Hvis du har haft en tidligere skade, kan du først se en sports medicin læge, som kan vurdere dig og anbefale specifik behandling, såsom fysisk terapi.

Barriere nej. 10: min familie ikke støtte mine bestræbelser

Mind dem tæt på dig af fordelene ved regelmæssig motion - og så bringe dem sammen til turen.

 • Få din spark med dine børn. Tilmeld dig en forældre-barn øvelse klasse. Pakke en picnic frokost og tage din familie til parken for et spil tag eller rundbold. Splash med børnene i puljen i stedet for ser fra din stol.
 • Foreslå et nyt eventyr. Stedet for at foreslå en træning i fitnesscentret, invitere en ven til at gå til en indendørs klatrevæg eller leje en tandem cykel til weekenden.
 • Må dobbelt told. Frivillige til at køre dine teenagere til indkøbscenter, og derefter gå omgange inde, mens du venter for shoppere. Prøv det samme trick på dit barns skole i lektioner, praksis eller rehearsals.

Hvis det er nødvendigt, har et hjerte-til-hjerte med dine kære. Hvis de ikke deler dine fitness ambitioner, bede dem om at i det mindste respektere dit ønske om at komme i form.

Se også