Fitness

Fitness basics

Start et fitness-program kan være en af ​​de bedste ting, du kan gøre for dit helbred. Efter alt, kan fysisk aktivitet mindske risikoen for kroniske sygdomme, forbedre din balance og koordination, hjælper dig med at tabe - endda øge dit selvværd. Og fordelene er din for at træffe, uanset alder, køn eller fysiske evne.

Institut for Sundhed og Human Services anbefaler, at raske voksne omfatter aerob motion og styrketræning i deres fitness planer, nemlig:

  • Mindst 150 minutters moderat aerob aktivitet - eller 75 minutters energisk aerob aktivitet - en uge
  • Styrketræning øvelser mindst to gange om ugen

Regelmæssig motion kan hjælpe dig med at kontrollere din vægt, reducere din risiko for hjertesygdomme, og styrke dine knogler og muskler. Men hvis du ikke har udøvet et stykke tid, og du har sundhedsmæssige betænkeligheder, kan du ønsker at tale med din læge, før du starter en ny fitness rutine.

Når du designer din personlige fitness-program, overveje dine træningsmål. Tænk på din kondition sympatier og antipatier, og noter dine personlige barrierer for fitness. Derefter overveje praktiske strategier for at holde dit træningsprogram på sporet.

Start en fitness-program er en vigtig beslutning, men det behøver ikke at være en overvældende én. Ved at planlægge omhyggeligt og pacing dig selv, kan du gøre fitness en sund vane, der varer hele livet.

Se også

Udstrækning og fleksibilitet

Fitness. Udspænding og fleksibilitet.
Fitness. Udspænding og fleksibilitet.

Udstrækning er en kraftfuld del af et træningsprogram. De fleste aerobe og styrke uddannelsesprogrammer i sagens natur medføre dine muskler til kontrakt og flex. Udstrækning efter du motion fremmer lige balance. Strækker også øger fleksibiliteten, forbedrer vifte af bevægelse af dine led og øger blodcirkulationen. Strækker kan endda fremme en bedre kropsholdning og lindre stress.

Som en generel regel, stræk, når du træner. Hvis du ikke motionerer regelmæssigt, kan du ønsker at strække mindst tre gange om ugen for at bevare fleksibiliteten. Når du strækker, holde det blide. Træk vejret frit, mens du holder hver strækning. Prøv ikke at holde vejret. Må ikke hoppe eller holde en smertefuld stretch. Forvent at føle spænding, mens du strækker. Hvis du føler smerte, har du gået for langt.

Se også

Aerob træning

Regelmæssig aerob motion kan hjælpe dig med at leve længere og sundere. Efter alt, reducerer aerobe motion sundhedsrisici, holder overskydende pounds i skak, styrker dit hjerte og øger dit humør. Raske voksne bør sigte efter mindst 150 minutters moderat aerob aktivitet - eller 75 minutters energisk aerob aktivitet - om ugen. Det behøver ikke at være alt på én gang, selv om. Aerob motion kan endda gøres i 10-minutters intervaller. Så hvad venter du på?

For mange mennesker, er at gå et godt valg for aerob træning. Faktisk er walking en af ​​de mest naturlige former for motion. Det er sikkert, det er simpelt - og alt det tager at komme i gang er et par gode travesko og en forpligtelse til også at omfatte aerob øvelse i din daglige rutine.

Selvfølgelig er der mere til aerob motion end at gå. Andre populære valg omfatter svømning, cykling og jogging. Aktiviteter såsom dans og hoppe reb tæller også. Vær kreativ.

Se også

Styrketræning

Styrketræning kan hjælpe dig tone dine muskler og forbedre dit udseende. Med en regelmæssig styrketræning program, kan du reducere dit kropsfedt, øge din muskelmasse og forbrænde kalorier mere effektivt. Bedre endnu, er styrketræning ikke at tage så lang tid som du måske tror. For de fleste mennesker, udførte et sæt styrke øvelser for store muskelgrupper to til tre gange om ugen er tilstrækkelig.

Styrketræning kan gøres derhjemme eller i gymnastiksalen. Frie vægte og vægt maskiner er populære styrketræning værktøjer, men de er ikke de eneste muligheder. Du kan gøre styrketræning med billig modstand slanger eller endda din egen kropsvægt. Med korrekt teknik kan du nyde mærkbare forbedringer i din styrke og udholdenhed på blot et par uger.

Se også

Sports ernæring

Hvor meget ved du om sport ernæring? Hvad - og når - du spiser kan påvirke din præstation og hvordan du føler mens du træner. Børstning op på sports ernæring basics kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din motion rutine.

Sports ernæring fokuserer ofte på kulhydrater. For eksempel kan atleter uddannelse for udholdenhed begivenheder lægge op på kulhydrater i dagene før arrangementet for at øge deres præstationer. Protein for muskel reparation og vækst er et andet vigtigt aspekt af sports ernæring.

Selvfølgelig går sport ernæring videre end blot hvad du spiser. Når du spiser tæller, også. For at maksimere din træning, koordinere dine måltider, snacks og drikkevarer.

Se også