Ernæring og sund kost

Couponing og andre sparsommelige madindkøb tips

Vil du spare penge på din købmand regningen? prøve disse kyndige shopping tips.

Forsøger at spise sundere og spare penge ved at forberede flere måltider derhjemme? Det er et smart træk. Selvfølgelig kan du stadig bruge store i supermarkedet. Men ved at bruge kuponer og andre sparsommelige madindkøb tips, kan du klippe din købmand regningen - og stadig spise sundt.

Skeptisk? Må ikke være. Du kan finde masser af ressourcer til at hjælpe dig med at blive en sparsommelig mad shopper samtidig opmærksom på ernæring. For eksempel har Department of Agriculture skabt en "sparsommelig plan" til fodring en familie på 4-2 voksne plus to børn i alderen 6 og 11 - der opfylder Dietary Guidelines for europæere og koster kun 105€ om ugen.

Ernæring og sund kost. Investere tid til at spare penge.
Ernæring og sund kost. Investere tid til at spare penge.

Du siger, du er ikke den sparsommelige type? Prøv at lempe ind i det med et par af de nøjsomme madindkøb tips nedenfor. Du kan opdage, at være sparsommelig ikke er så hård - og kan endda være velsmagende.

Før du forlader hjemmet

Sparsommelig madindkøb starter før du hit i supermarkedet. Tage lidt tid derhjemme til at gennemgå dine hæfteklammer og lave en slagplan:

 • Clip kuponer. Hvis du ikke bruger kuponer til emner, som du jævnligt køber, er du glip af besparelser. Kontroller løbesedler, der kommer med posten eller med din avis - og tjekke online, også.
 • Tilmeld dig. Shopper cards, også kaldet bonuskort, er den sikreste måde at spare på de fleste dagligvarekæder. Tilmeld dig på supermarkederne, som du hyppige.
 • Bliv medlem af klub. Discount klubber kan spare dig penge på bulkvarer. Hvis du ikke kan bruge op de store mængder, overveje at opdele dem - og omkostningerne - med udvidede familie eller venner.
 • Planlægge. Lav en menu plan for ugen og så lave en liste over de dagligvarer, du behøver. At have en liste hjælper dig med at undgå dyre impulskøb, samt den frustration at komme hjem med dagligvarer, men med nogen plan for at bruge dem.
 • Ændre fokus. Tast tilbage på kødet. Prøv en eller to kødløse middage om ugen. Byg måltid omkring grøntsager, bønner og korn - de er billigere, mindre fedt og højere fiberindhold end kød er. Brug dem til at gøre påfyldning supper, gryderetter og gryderetter.
 • Tjek spisekammer. Brug dine forsyninger snarere end at lade dem samle støv. Brug dåse bønner og tomater til at gøre chili eller piske en frugtsalat fra et par dåser af frugt.
 • Investere tid til at spare penge. Making tid til lidt prep arbejde i køkkenet kan betyde store besparelser. Overvej dette eksempel: Pre-cut broccoli buketter er dobbelt så dyrt per pund som hele broccoli.

Se også

Couponing og andre sparsommelige madindkøb tips

Når du skubber vognen

Selv i hårde økonomiske tider, du kan finde tilbud i supermarkedet. Med disse tips og tricks, vil du være en super saver, når du rammer supermarkedet:

 • Rådfør dig med din liste, og kuponer. Lad ikke din prep arbejde gå til spilde. Vær sikker på at tage din indkøbsliste og kuponer med dig til butikken. Derefter holde sig til din liste.
 • Se ud over de store mærker. Store mærker er 25 procent billigere på gennemsnit end er sammenlignelige mærkevarer. Og i mange tilfælde, vil du ikke være i stand til at smage nogen forskel.
 • Være smart om økologi. Økologisk betyder ofte dyre. Så vælger kun for økologiske produkter, der har tendens til at havne pesticider, når der dyrkes traditionelt såsom selleri, ferskner og jordbær.
 • Kan det eller taske det. Hvis friske råvarer truer med at buste dit budget, kan du prøve dåse eller frosne alternativer. Og når du finder et salg, lager op. Også tjekke sække producere, såsom kartofler, som er generelt billigere per pund end er deres løs kolleger.
 • Steer klart af junk food. Tomme kalorier fra chips og slik er ingen bargain. Brug din mad dollars for at købe næringsrige fødevarer til brændstof din krop.
 • Pop over til bageren Store-made varer er ofte billigere -. Og friskere - end er kommercielle mærker. Du kan også spare ved at købe dag-gammelt brød. Hvis du ikke kan bruge hele brødet, sætte halvdelen i fryseren til senere.
 • Kig høj og lav. Forhandlere typisk sætte punkter de ønsker du at købe på den præmie øjenhøjde hylde, men du kan finde billigere varer på hylderne over og under. Derudover sælger nogle fødevarebutik det samme produkt til forskellige priser i forskellige dele af butikkerne. For eksempel kan du opleve, at en ost findes på tælleren deli er tilgængelig pre-skiver i de kølede tilfældet for mindre.
 • Kontroller fanen. Må ikke forlade butikken, indtil du gennemgå din kvittering. Seks procent af de handlende rapport bliver overladt i supermarkedet kassen.
 • Tænk sæsonbetonede. Tjek landmænd markeder for friske, lokale råvarer. Ved at købe i sæsonen, får du mad på sit højeste, og nogle gange spare penge. Overvej konserves eller frost poster for off-season brug.

Langsigtet opsparing

Efter disse tips kan hjælpe dig med at spare på mad regninger, mens du stadig spise en sund kost. Men vidste du, at spise sundt kan også hjælpe dig med at undgå dyre lægehjælp senere? En sund kost, såsom Middelhavskost - som er rig på frugt, grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn, og begrænser også rødt kød og understreger "gode" fedtstoffer - kan reducere din risiko for hjerte-kar-sygdomme og andre kroniske tilstande. Det er svært at finde en større bang for din sorteper end det.

Se også