Erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion og diabetes: tage kontrol i dag

Erektil dysfunktion er et fælles problem for mænd, der har diabetes - men det er ikke uundgåelig. Overvej forebyggelsesstrategier, behandlingsmuligheder og meget mere.

Erektil dysfunktion - manglende evne til at få eller opretholde en erektion fast nok til sex - er almindelig hos mænd, der har diabetes. Det kan stamme fra problemer forårsaget af dårlig langsigtet blodsukkerkontrol, som skader nerver og blodkar. Erektil dysfunktion kan også være knyttet til andre forhold almindelig hos mænd med diabetes, såsom forhøjet blodtryk og koronararteriesygdom.

Under erektil dysfunktion kan være en reel udfordring og kan forlade dig og din partner frustreret og modløs. Tage skridt til at klare erektil dysfunktion - og få dit sexliv tilbage på sporet.

Tal med en ekspert

Mange mænd er tilbageholdende med at opdrage erektil dysfunktion med deres læge. Men lad ikke forlegenhed holde dig fra at få hjælp. Et lille samtale kan gøre en stor forskel. Her er hvad man skal gøre:

 • Fortæl din læge, hvad der foregår. Lægen vil overveje underliggende årsager til din erektil dysfunktion, og kan give dig oplysninger om medicin og andre erektil dysfunktion behandlinger. Find ud af dine muligheder.
 • Spørg, hvad du behøver at gøre for at kontrollere diabetes. Omhyggelig blodsukker kontrol kan forhindre nerve og blodkar skader, der kan føre til erektil dysfunktion. Spørg din læge, hvis du tager de rigtige skridt til at styre din diabetes.
 • Spørg om andre sundhedsproblemer. Det er almindeligt for mænd med diabetes at have andre kroniske tilstande, der kan forårsage eller forværre erektil dysfunktion. Arbejd med din læge for at sikre, at du løse disse andre sundhedsproblemer.
 • Tjek din medicin. Spørg din læge, hvis du tager nogen medicin, der kan være forværrede dine rejsningsproblemer, såsom lægemidler, der anvendes til behandling af depression eller forhøjet blodtryk. Realiseringen af ​​en ændring i din medicin kan hjælpe.
 • Søge rådgivning. Angst og stress kan forværre erektil dysfunktion. En psykolog eller en anden mental sundhed udbyder kan hjælpe dig med at finde måder til at lette din stress-niveau.

Se også

Erektil dysfunktion og diabetes: tage kontrol i dag

Overvej dine behandlingsmuligheder

En række af erektil dysfunktion behandlinger er tilgængelige. Spørg din læge, hvis en af ​​disse kan være et godt valg for dig:

 • Oral medicin. Erektil dysfunktion medicin omfatter sildenafil (Viagra, Revatio), tadalafil (Cialis, Adcirca) eller vardenafil (Levitra, Staxyn). Disse piller kan hjælpe med at lette blodgennemstrømningen til din penis, hvilket gør det lettere at få og holde en erektion. Spørg din læge for at se, om en af ​​disse medikamenter er et sikkert valg for dig.
 • Andre medikamenter. Hvis piller ikke er en god mulighed for dig, kan din læge anbefale en lille stikpille du indsætte i spidsen af din penis før sex. En anden mulighed er medicin, du injicere ind i bunden af ​​din penis. Ligesom oral medicin, øger disse lægemidler blodgennemstrømningen, der hjælper dig med at få og opretholde en erektion.
 • Vakuum-konstriktion enhed. Hvis medicin ikke er effektive, kan du prøve en penis vakuum konstriktion enhed. Også kaldet en penis pumpe eller en vakuumpumpe, denne enhed er et hult rør du sætter over din penis. Det bruger en pumpe til at trække blod ind i penis til at skabe en erektion. Denne hånd-eller batteridrevet enhed er enkel at betjene og har en lav risiko for problemer. Hvis et vakuum-forsnævring enhed er en god behandling valg for dig, kan din læge anbefale eller foreskrive en bestemt model. På den måde kan du være sikker på det er godkendt af Food and Drug Administration, der passer til dine behov, og er lavet af et velrenommeret producent. Vakuum-konstriktion udstyr til rådighed i magasiner og sex annoncer kan ikke være sikker eller effektiv.
 • Penis implantater. I tilfælde, hvor medicin eller en penis pumpe vil ikke fungere, kan en kirurgisk penis implantat være en mulighed. Halvstive eller oppustelige penis implantater er en sikker og effektiv behandling for mange mænd med erektil dysfunktion.

Gør gode livsstilsvalg

Må ikke undervurdere forskellen et par ændringer kan gøre. Prøv disse metoder til at forbedre erektil dysfunktion og din generelle sundhed:

 • Stop med at ryge. Tobak brug, herunder rygning, indsnævrer blodkarrene, hvilket kan føre til eller forværre erektil dysfunktion. Rygning kan også mindske niveauet af den kemiske nitrogenoxid, hvilket signalerer din krop til at tillade blodgennemstrømningen til din penis. Hvis du har prøvet at stoppe på egen hånd, men kunne ikke, så giv ikke op - bede om hjælp. Der er en række strategier til at hjælpe dig holde op, herunder medicin.
 • Begrænse, hvor meget alkohol du drikker for meget alkohol -. Mere end to drinks om dagen - kan skade dine blodkar og forværre erektil dysfunktion.
 • Sænk dit stress-niveau. Stress kan reducere din erektion. For at holde stress under kontrol, vurdere og prioritere dine opgaver. Sæt realistiske forventninger til dig selv og bede om hjælp, når du har brug for det. Prøv afspændingsteknikker såsom meditation eller yoga.
 • Få regelmæssig motion. Regelmæssig motion kan øge blodgennemstrømningen, forbedre dit humør og energi niveauer, og reducere stress. Hvis du ikke har udøvet et stykke tid, starte med noget let, såsom en daglig gåtur.
 • Bekæmpe træthed. Hvis du godt er udhvilet, du er mindre tilbøjelige til at kæmpe med erektil dysfunktion. Kontroller, at du ikke overdrive det, og at du får masser af søvn.

Se også