Børns sundhed

Child søvn: sætte børnehaveklasse sengetid problemer at hvile

Sengetid bør ikke være en kamp. Overvej fælles børnehaveklasse sengetid problemer - og hvad man skal gøre ved dem. Resultatet kan blive en god nats søvn for hele familien.

Du er forbi middle-of-the-night fodringer og bleskift, men en god nats søvn er stadig undvigende. Måske sengetid har forvandlet til en kamp af testamenter, eller du kæmper for at få din preschooler at bo i hans eller hendes seng hele natten. Værre endnu, kan disse sengetid kampe forlader dit barn træt og cranky i løbet af dagen. Overvej disse enkle strategier til at sætte de mest almindelige sengetid problemer hvile - startende i aften!

Problemet: sengetid er kaotisk

Scenariet: Dine dage og nætter er booket. Du har ofte føler forhastet, når du sætter dit barn i seng.

Løsningen: Selv hvis du har brug for at omarrangere din egen tidsplan, er det vigtigt at gøre sengetid en prioritet. Et forudsigeligt, beroligende sengetid rutine er ofte nøglen til en god nats søvn.

Hvad der er i sengetid rutine er op til dig. Du kan give dit barn et varmt bad, børste hans eller hendes tænder, læse et par historier og sige sengetid bønner. Hver aften kan du rose dit barn for en specifik realisering eller beskrive noget, der gør dig stolt af dit barn. Hvis du spiller sengetid musik, spille de samme sange hver nat - og vælge andre melodier for dagtimerne musik. Derefter putte dit barn stramt i seng og sige godnat. Eksperimentere for at finde hvad der virker bedst for dig - men når man slår sig på en rutine, følger den samme sekvens af begivenheder på samme tid og i samme rækkefølge hver aften.

Problemet: dit barn ikke ønsker at gå i seng

Børns sundhed. Child søvn: sætte børnehaveklasse sengetid problemer hvile.
Børns sundhed. Child søvn: sætte børnehaveklasse sengetid problemer hvile.

Scenariet: Det er sengetid, men dit barn fusses om at gå til at sove, fordi han eller hun ikke ønsker at gå glip af noget.

Løsningen: Hvis dit barn kan høre tale, griner, eller lyde fra computeren eller fjernsynet, er det nemt at se, hvordan han eller hun ville føle sig udenfor. For at lette overgangen til sengetid, holde tingene stille under den sidste time før sengetid. Hold fjernsynet ud af dit barns værelse. Put væk støjende spil og legetøj. Sluk for fjernsynet, computer-og videospil i hele huset. Dæmp lyset. Begræns hele familien at stille aktiviteter, såsom at læse bøger eller laver gåder. Søvn kan være mere tiltrækkende, hvis alle sinker før sengetid.

Problemet: dit barn vil ikke falde i søvn alene

Scenariet: Dit barn beder dig at bo i rummet, indtil han eller hun falder i søvn.

Løsningen: At opmuntre dit barn til at falde i søvn alene, hjælpe ham eller hende føle sig sikre. Start med en beroligende sengetid rutine. Så sørg dit barn har en favorit komfort objekt, såsom et udstoppet dyr eller tæppe, for virksomheden. Hvis dit barn er bange for mørket, tænde en natlampe eller forlade soveværelse døren åben.

Hvis dit barn fortsætter med at modstå, kan du lover at tjekke om dit barn hvert 10. minut, indtil han eller hun falder i søvn. I løbet af disse checkups, ros dit barn for at være så stille og opholder sig i sengen. Husk, at du hjælper dit barn lære at falde i søvn alene. Hvis du giver i og kravle op i sengen med dit barn, det er hvad dit barn vil huske - og sandsynligvis forvente den næste nat.

Se også

Child søvn: sætte børnehaveklasse sengetid problemer at hvile

Problemet: dit barn vil ikke bo i hans eller hendes seng

Scenariet: Du sætter dit barn i seng, blot for at finde ham eller hende efterstillede dig ned hallen.

Løsningen: Lad ikke sengetid bliver en magtkamp. Når dit barns sengetid rutine er komplet, og han eller hun er behagelig, minde dit barn, at der er ingen grund til at komme ud af sengen. Hvis dit barn får op straks returnere ham eller hende til sengen - flere gange hvis nødvendigt. Du kan have til at lukke døren eller sætte op en port eller barriere.

Problemet: dit barn forbliver op for sent

Scenariet: Dit barns sengetid er 20:30, men med den tid, han eller hun er klar til seng er det normalt over din sengetid.

Løsningen: Hvis dit barn ikke er træt ved sengetid, kan du blive en forgæves kamp. Prøv at skalering tilbage dagtimerne lur eller inciterende dit barn tidligere i morgen. Du kan også sætte dit barn i seng et par minutter tidligere hver nat, indtil du er tilbage til den oprindelige sengetid. Uanset gang du sætter dit barn i seng, så husk at holde sig til en beroligende sengetid rutine. At tage sig tid til at geare ned kan hjælpe dit barn falder i søvn.

Problemet: dit barn vågner i løbet af natten

Scenariet: Dit barn vågner i løbet af natten og vil ikke falde i søvn igen uden din hjælp.

Løsningen: Hvis dit barn vågner i løbet af natten, give ham eller hende et par minutter til at slå sig ned. Hvis tiden alene ikke gøre det trick, kan du gå til dit barns værelse og tilbyde ro i sindet. Så fortæl dit barn, at det er tid til at sove, og forlade rummet. Vente længere hver nat til at gå til dit barns side, indtil til sidst dit barn falder i søvn igen uden din hjælp.

Problemet: du er frustreret med dit barns sengetid problemer

Scenariet: Du er træt af den klynker, græder og klager, så du giver op og lad dit barn falde i søvn foran fjernsynet.

Løsningen: Bedtime kampe kan teste en forælders vilje. Alligevel er det vigtigt at hænge derinde. Du skal muligvis til at være tålmodig - og ignorere whines, græder og anbringender - men det er aldrig for sent at lære dit barn gode sovevaner. Hvis dit barn er at flytte grænserne, angive dine forventninger og holde sig til rutinen. Til sidst, vil din konsistens betale sig i en god nats søvn for alle.

Se også