Børns sundhed

Opholder sunde i skolen: kid-venlige tips

Ved du hvorfor skolebørn bliver syge så ofte? de bedste måder at holde dit barn sundt i skolen? få svar på disse skoler sundhed spørgsmål og meget mere.

Virker det som om dit barn er syg hele tiden? I de tidlige skoleår, er dit barns immunsystem sat på prøve. Efter alt, er børn i store grupper grobund for de organismer, der forårsager sygdom. Her er hvorfor smitsom sygdom er så almindelig - og hvad dit barn kan gøre for at holde sig sund i skolen.

Hvordan infektioner spredes

Mange børnesygdomme er forårsaget af virus. Alt det kræver er et enkelt barn til at bringe en virus til skole for spredning til at begynde. Overvej dette fælles scenario - et barn, der har en kold hoster eller nyser i klasseværelset. Børnene sidder nærheden inhalere de inficerede dråber fra luftvejene, og de kolde opslag. Eller måske et barn, der har diarre bruger toilettet og vender tilbage til klasseværelset uden at vaske hans eller hendes hænder. Sygdom-forårsager bakterier kan sprede fra noget det syge barn hånd til andre børn, der rører det samme objekt og derefter sætte deres fingre i munden.

Se også

Opholder sunde i skolen: kid-venlige tips

Hvorfor hånd-vask tæller

Hyppig håndvask er en af ​​de enkleste - og mest effektive - måder at forblive sunde i skolen. Mind dit barn til at vaske hans eller hendes hænder før spisning og efter toiletbesøg, blæser hans eller hendes næse, eller spiller udenfor. Foreslå soaping op for så længe det tager at synge "Happy Birthday" sang to gange.

Skolens øvrige sundhed tips

Sund fornuft kan gå en lang vej mod at holde sig sund i skolen. Ud over hyppig hånd-vask, lære dit barn skolens øvrige sundhedsmæssige basics:

  • Brug hånd sanitizer. Giv dit barn alkohol-baseret hånd sanitizer at holde hans eller hendes skrivebord. Mind dit barn til at bruge sanitizer før spise snacks eller frokost og efter brug af en delt computer mus, blyantspidser, vand springvand eller andre community objekter. Du kan også donere desinficerende servietter til klasseværelset til almindelig brug.
  • Dæk din mund og næse når du hoster eller nyser. Giv dit barn en pakke af væv til at holde hans eller hendes skrivebord. Opmuntre dit barn til at hoste eller nyse i et lommetørklæde - derefter sætte vævet i skraldespanden, og vaske hans eller hendes hænder eller bruge hånden sanitizer. Hvis det ikke er muligt at nå et væv i tiden, minde dit barn til at hoste eller nyse i skurk i hans eller hendes albue.
  • Hold hænderne væk fra øjnene og ud af din mund. Mind dit barn, at hænder ofte er dækket i bakterier.
  • Del ikke vandflasker, mad eller andre personlige genstande Tilbyd dit barn denne enkle regel -. Hvis du lægger varen i munden, holde det for dig selv.
Børns sundhed. Dæk din mund og næse når du hoster eller nyser.
Børns sundhed. Dæk din mund og næse når du hoster eller nyser.

Også hjælpe dit barn undgå, at nogen, der har en smitsom infektion. Tæt kontakt med en ven, der er smitsom - såsom afspil datoer eller sleepovers - kan føre til dit barns egen sygdom.

Selvfølgelig er det også vigtigt for dit barn at spise en sund kost, få masser af søvn, og holde dig opdateret på hans eller hendes vaccinationer - herunder en årlig influenzavaccine. For at forhindre spredning af sygdom derhjemme, bruge de samme tips til hele familien.

Se også