Balde lift

Definition

En balle elevatoren er en kosmetisk kirurgisk procedure for at forbedre udseendet af balderne. Det er typisk udført som en del af et bælte lipectomy eller lavere Kropsløftet til kontur balder, lyske, lår og mave.

Under en balde elevator, er overskydende hud og fedt fjernes fra ballerne. Den resterende Huden er derefter flyttes for at skabe en mere tonet look.

Du kan vælge at have en balde elevator, hvis din bagdel ser slappe grundet vægttab, ældning eller genetik. En balde lift kan øge din kropsbevidsthed.

Hvorfor det er gjort

Efterhånden som du bliver ældre, din hud ændringer og bliver løsere. Udover aldring, solskader, kan udsving i vægt og genetiske faktorer bidrager til dårlig hud elasticitet. Dette kan medføre, at din bagdel, samt andre dele af din krop, at synke.

En balle elevator sker typisk i kombination med andre legemsform procedurer. Du kan overveje en balde lift, hvis du:

 • Har mistet en betydelig mængde vægt
 • Er overvægtige og har ikke været i stand til at miste en betydelig mængde vægt gennem fysisk aktivitet og ændringer i din kost
 • Har en normal vægt, men ønsker en dramatisk forbedring i udseendet af din underkrop
 • Har en normal vægt, men din hud vil ikke kontrakt efter fedtsugning på grund af dårlig elasticitet relateret til aldring

Husk, at en balde elevator ikke vil ændre din hud kvalitet.

En balde elevatoren er ikke for alle. Din læge kan advare mod en balde lift, hvis du:

 • Har en alvorlig kronisk lidelse, såsom hjertesygdomme eller diabetes
 • Planlæg at miste en betydelig mængde vægt
 • Har et body mass index, der er større end 32
 • Er ryger
 • Har en ustabil psykisk sygdom

Risici

En balde lift udgør forskellige risici, herunder:

 • Væskeophobning under huden (seroma). Drænslanger efterladt på stedet efter operationen kan medvirke til at reducere risikoen for seroma. Din læge kan også fjerne væske efter operationen ved hjælp af en kanyle og sprøjte.
 • Dårlig sårheling. Sommetider områder langs snitlinien helbrede dårligt eller begynde at adskille. Du kan gives antibiotika, hvis der er et sårhelende problem.
 • Ardannelse. Incision ar fra en balde lift er permanente, men typisk er placeret i områder, der ikke er let synlige.
 • Ændringer i huden sensation. Under en balde elevator kan repositionering dit væv påvirker overfladiske følenerver. Du vil sandsynligvis føle en vis reduceret fornemmelse eller følelsesløshed. Denne følelsesløshed normalt aftager i de kommende måneder til år efter proceduren.

Ligesom enhver anden form for større operation, udgør en balde løft en risiko for blødning, infektion og en negativ reaktion på anæstesi.

Hvordan du forbereder

I første omgang vil du tale med en plastikkirurg om en balde elevator. Under dit første besøg, vil din plastikkirurg sandsynligt:

 • Gennemgå din sygehistorie. Vær forberedt på at besvare spørgsmål om nuværende og tidligere medicinske tilstande. Tal om noget medicin du tager eller har taget for nylig, samt eventuelle operationer, du har haft. Hvis dit ønske om en balde elevator er relateret til vægttab, vil din læge sandsynligvis stille detaljerede spørgsmål om din vægt gevinst og tab samt din kost.
 • Gøre en fysisk eksamen. At bestemme dine behandlingsmuligheder, vil lægen tage blodprøver og undersøge din bagdel, hud-og underkrop. Lægen kan også tage billeder af din bagdel til din journal.
 • Diskuter dine forventninger. Forklar hvorfor du vil have en balde elevator og hvad du håber på i form af udseende efter indgrebet. Sørg for at du forstår de fordele og risici, herunder ardannelse.

Inden en balde lift du måske også nødt til at:

 • Stop med at ryge. Rygning nedsætter blodgennemstrømningen i huden og kan forsinke helingsprocessen. Rygning kan også øge din risiko for komplikationer, såsom forsinket sårheling, sår separation og infektion. Hvis du ryger, vil din læge anbefale, at du stopper med at ryge før operationen og under opsving.
 • Undgå visse medikamenter. Du vil sandsynligvis nødt til at undgå at tage aspirin, anti-inflammatoriske lægemidler og naturlægemidler kosttilskud, som kan øge blødning.
 • Opretholde en stabil vægt. Ideelt set vil du opretholde en stabil vægt for mindst tre måneder, før de har en balde elevator. Hvis du er svært overvægtig, vil din læge anbefale, at du tabe sig, før proceduren. Signifikant vægttab efter operationen kan mindske dine resultater.
 • Tage medicin for at forebygge komplikationer. Kort før din balle lift, du måske nødt til at begynde at tage en antikoagulerende til forebyggelse af blodpropper.
 • Sørge for hjælp under genopretning. Lav planer for nogen til at køre dig hjem efter operationen og bo med dig, når du begynder at komme sig.

Hvad du kan forvente

En balde lift sker på et hospital eller en ambulant kirurgisk facilitet. Under en balde elevator, vil du være fortrolig med hjælp af generel anæstesi - hvilket gør dig bevidstløs.

Et rør (kateter) vil blive placeret i blæren til at indsamle urin. Benene vil blive placeret i enheder kaldet sekventielle kompression støvler, som anvendes til forebyggelse af blodpropper under og efter operationen.

Under proceduren
Din plastik kirurg vil gøre et snit langs den nederste del af ryggen, fra hofte til hofte. Den overskydende hud under snittet er trukket op, løfte balderne. Den ekstra hud og fedt fjernes derefter.

Under proceduren vil du blive givet et antibiotikum for at reducere risikoen for infektion. Særlige opvarmning enheder vil også blive brugt til at hjælpe dig med at opretholde en normal kropstemperatur.

Proceduren tager typisk to til tre timer.

Efter indgrebet
Efter en balde elevator, vil dit snit sandsynligvis blive dækket med kirurgisk forbinding. En eller flere afløb er typisk placeret under såret og tæt på snitlinien at dræne overskydende blod eller væske.

Medlemmer af din sundhedspleje team vil også hjælpe dig gå så tidligt som den første dag efter en balde elevator til hjælpe med at forhindre dannelsen af ​​blodpropper.

Balde lift. Væskeophobning under huden (seroma).
Balde lift. Væskeophobning under huden (seroma).

Du vil sandsynligvis føle moderate smerter, som i første omgang vil blive kontrolleret ved intravenøs smertestillende medicin. Afløb kan blive siddende i en til tre uger efter operationen. Din læge eller et medlem af din sundhedspleje team vil vise dig, hvordan man tømmer og pleje dit afløb. Du har måske brug for at fortsætte med at tage et antibiotikum og antikoagulant i 10 dage efter din balde elevator.

Du vil bære en støttende beklædningsgenstand i op til fire uger efter din balle elevator. Dette vil hjælpe med at forhindre væske oprustning og yde støtte, mens du helbrede. Lægen vil forklare, hvordan du plejer din ar. Scar management kan omfatte brug af silikone presenningen, ar creme og massage. Fremkomsten af ​​dit ar vil fortsætte med at forbedre sig over tid.

For de første måneder efter en balde elevator, skal du passe på, når du flytter stigende dit aktivitetsniveau langsomt - og undgå stillinger, der belaster din indsnit linje for at forhindre, at genåbningen af ​​såret. Din læge vil give specifikke anvisninger. Derudover skal du planlægge opfølgende besøg med din læge i løbet af det næste år.

Resultater

Ved at fjerne overskydende hud og fedt fra dine balder, kan en balde lift give dig en mere tonet udseende.

Balde lift resultater er som regel langvarig. Husk, at opretholde en stabil vægt er afgørende for at fastholde dine resultater.