At blive gravid

Fertilitet

Kom gravid kan være en spændende tid. For nogle synes at blive gravid til at ske blot ved at tale om det. For andre tager at blive gravid masser af tålmodighed og måske en smule held.

Forståelse, når du er mest frugtbare kan gøre at blive gravid lettere. Det er også vigtigt at overveje simpelt gør-og don'ts for undfangelsen. For eksempel at opretholde en sund vægt, spise en sund kost og have sex regelmæssigt - især nær tidspunktet for ægløsningen. Må ikke ryger eller drikker alkohol. Selvfølgelig sunde sperm tæller, også.

Ved hyppig ubeskyttet sex, forestille mest sunde par inden for et år. Hvis du har problemer med at få gravide, ikke gøre det alene. En fertilitet specialist eller andre sundheds-udbyderen kan være i stand til at hjælpe. Barnløshed påvirker mænd og kvinder lige - og behandling er til rådighed.

Se også

Parental sundhed

Parental sundhed er nøglen til en sund graviditet. Efter alt, er sunde forældre mere tilbøjelige til at have sunde babyer. Start med forældre sundhed basics, såsom at opdatere dine vacciner, spise sunde fødevarer, tage prænatal vitaminer og udøver regelmæssigt.

Parental helbred tager på ekstra betydning, hvis du har en kronisk medicinsk tilstand, der kan påvirke din graviditet. Arbejd med din sundhedspleje udbyder til at styre din tilstand både før og under graviditeten. Husk, tager sig godt af dig selv er den bedste måde at tage sig af dit barn.

Kom gravid. Frugtbarhed.
Kom gravid. Frugtbarhed.

Parental sundhed omfatter overvejelser om alder, også. Hvis du er ældre end 35 og håber på at blive gravid, forstår de problemer ældre mødre står - og ved, hvad det kræver at have en sund graviditet.

Se også

Graviditet symptomer

Hvis du oplever graviditet symptomer, er du sikkert ivrig efter at vide, hvis du er faktisk gravid - uanset om du har prøvet at blive gravid i måneder eller din graviditet symptomer kom som en overraskelse.

Tidlig graviditet symptomer som træthed, ømme bryster og humørsvingninger tider indikerer graviditet. I andre tilfælde kan disse klassiske graviditet symptomer være noget andet - såsom en sygdom eller starten af ​​din menstruation. Ofte er den nemmeste måde at vide, hvad der ligger bag graviditet symptomer er at tage en hjemme graviditetstest.

Hvis dit hjem graviditetstest er positiv, lave en aftale med din sundhedspleje udbyder. Du kan også vælge at prøve en graviditet forfaldsdagen lommeregner. Hvis du er gravid, anslå din forfaldsdagen er en vigtig del af din prænatal pleje.

Se også