Arbejdskraft og levering, postpartum pleje

Amning support: hvordan en partner kan hjælpe

Der er mere du kan gøre for din amning partner, end du måske tror. Forstår at yde amning support.

Hvis din partner planlægger at amme din nye baby, måske du har spørgsmål. Hvad er din rolle? Hvad kan du gøre for at hjælpe? Find ud af hvordan at give amning support.

Hvordan kan jeg hjælpe min familie forberede amning?

Du kan begynde at hjælpe din partner forberede amning ved at tage tid til at forstå de mulige fordele. Modermælk indeholder den rigtige balance af næringsstoffer til din baby og øger dit barns immunsystem. Det betragtes som den gyldne standard for spædbarn ernæring.

Arbejdskraft og levering, postpartum pleje. Giv opmuntring.
Arbejdskraft og levering, postpartum pleje. Giv opmuntring.

Den europæiske Academy of Pediatrics anbefaler eksklusiv amning for de første seks måneder efter fødslen - og amning i kombination med fast føde indtil mindst age 1. Udvidet amning anbefales, så længe din partner og din baby ønsker at fortsætte.

At lære mere om fordelene ved amning, deltage i ammende klasser med din partner. Hvis du kender det grundlæggende i de involverede teknikker, kan du være bedre i stand til at hjælpe din partner efter fødslen. Disse klasser kan også hjælpe dig med at forstå den indvirkning, som brugen af ​​flasker, kan sutter og supplerende fodringer har på amning processen og anspore dig og din partner til at træffe beslutninger sammen om, hvordan du vil pleje din baby.

Se også

Amning support: hvordan en partner kan hjælpe

Hvad kan jeg gøre for at støtte min amning partner?

For at hjælpe din partner amme:

  • Giv opmuntring. Din holdning til amning kan påvirke din partners beslutning om at fortsætte med at amme. Fortæl din partner, at du støtter hendes beslutning om at amme. Mind hende, at du sætter pris på den indsats involveret.
  • Gøre hende komfortable. Når din partner er ammer, tilbyde hende en pude, et tæppe, et glas vand eller noget andet hun måske gerne have i nærheden.
  • Bliv involveret i fodringer. Bære barnet til din partner. Bagefter ændre barnets ble eller hjælpe barnet til at sove igen.
  • Pleje til baby. Tilbyd at passe barnet, eller andre børn derhjemme, så din partner kan lur mellem fodringer.
  • Påtage sig yderligere huslige arbejde. Overvej redividing din husstand opgaver, så din partner har mere tid til at hvile.
  • Stick rundt. Amning er en varm og kærlig aktivitet. Sidde i nærheden din partner og nyde øjeblikket sammen.
  • Lyt. Har din partner har ammende bekymringer? Hvis ja, være en god lytter. Hvis det er nødvendigt, opmuntre hende til at søge hjælp fra hendes sundhedspleje udbyder eller en amning konsulent.

Hvad kan jeg ellers gøre?

Din partner og din baby vil udvikle et særligt bånd under amning. Til tider føler dig måske jaloux på deres forbindelse. Husk, at båndet mellem dig og din baby er også vigtigt.

Giv dit barn masser af cuddles, knus og hud-mod-hud kontakt. Synge sange, gå ture eller spille spil, der er speciel for netop dig og din baby.

Ved at tilbringe tid sammen med din baby, vil du udvikle din egen unikke forhold.

Se også