Stress management

Problemet med stress: arbejdspladsen tips

Job stress kan være altfortærende - men det behøver ikke at være. Løse dine udløser, holde perspektiv og vide, hvornår at søge hjælp.

Arbejdspladsen er en sandsynlig kilde til stress - men du er ikke magtesløs over for virkningerne af stress på arbejdspladsen. Effektivt klare job stress kan gavne både din faglige og personlige liv. Her er hjælp til at tage ansvaret.

Identificer din stress udløser

Din personlighed, erfaringer og andre unikke egenskaber hele påvirke den måde du reagerer på og håndtere stress. Situationer og begivenheder, der er smerteligt for dine kolleger måske ikke genere dig det mindste - eller du kan være særligt følsomme for visse stressfaktorer, der ikke synes at tage pippet andre mennesker.

Til at begynde at klare stress på arbejdspladsen, identificerer din stress udløser.

For en uge eller to, optage situationer, begivenheder og mennesker, der får dig til at have en negativ fysisk, psykisk eller følelsesmæssig reaktion. Indeholde en kort beskrivelse af hver enkelt situation, såsom:

 • Hvor var du?
 • Hvem var involveret?
 • Hvad var din reaktion?
 • Hvordan havde du det?

Derefter vurdere din stress beholdning. Du kan finde oplagte årsager til stress, såsom truslen om at miste dit job eller forhindringer med et bestemt projekt. Du kan også bemærke subtile, men vedvarende årsager til stress, såsom en lang pendler eller en ubehagelig arbejdsplads.

Tackle din stress udløser

Når du har identificeret din stress udløser, overveje hver situation eller begivenhed, og se på mulighederne for at løse det.

Antag, for eksempel, at du sidder bag på arbejde, fordi du forlader tidligt at afhente din søn fra skole. Du kan tjekke med andre forældre eller naboer om en efter-skole samkørsel. Eller du kan begynde at arbejde tidligere, forkorte din frokostpause eller tage arbejde med hjem for at indhente i aften.

Stress management. Lav en prioriteret liste.
Stress management. Lav en prioriteret liste.

Ofte er den bedste måde at håndtere stress er at finde en måde at ændre de omstændigheder, der er årsag det.

Se også

Problemet med stress: arbejdspladsen tips

Skærp din tid ledelseskvalifikationer

Ud over at behandle konkrete stress udløser, er det ofte nyttigt at forbedre time management færdigheder - især hvis du har tendens til at føle sig overvældet eller under the gun på arbejdspladsen. For eksempel:

 • Sæt realistiske mål. Arbejde med kolleger og ledere til at sætte realistiske forventninger og deadlines. Sæt regelmæssige vurderinger og justere dine mål efter behov.
 • Lav en prioriteret liste. Forbered en liste over opgaver og rangordne dem i prioriteret rækkefølge. Hele dagen, scan din master listen og arbejde på opgaver i prioriteret rækkefølge.
 • Beskyt din tid. For en særlig vigtig eller vanskeligt projekt, blokere tid til at arbejde på det uden afbrydelse.

Hold perspektiv

Når dit job er stressende, kan det føles som om det tager over dit liv. For at opretholde perspektiv:

 • Få andre synsvinkler. Tal med betroede kolleger eller venner om de problemer, du står på arbejdspladsen. De kan være i stand til at give indsigt eller tilbyde forslag til at håndtere. Undertiden blot taler om en stressor kan være en lettelse.
 • Tag en pause. Få mest arbejdstidsophør pauser. Selv et par minutter af personlige tid i løbet af en travl hverdag kan være forfriskende. Ligeledes tager tid fra, når du kan - uanset om det er en to-ugers ferie eller en lejlighedsvis lang weekend.
 • . Har du en stikkontakt for at forhindre udbrændthed, afsat tid til aktiviteter, du nyder - såsom læsning, socialt samvær eller forfølge en hobby.
 • Pas på dig selv. Være på vagt om at tage sig af dit helbred. Omfatte fysisk aktivitet i din daglige rutine, få masser af søvn og spise en sund kost.

Søge hjælp

Hvis ingen af ​​disse trin lindrer dine følelser af job stress eller udbrændthed, konsultere en mental sundhed udbyder - enten på egen hånd eller gennem en ansat bistandsprogram, der tilbydes af din arbejdsgiver. Gennem rådgivning, kan du lære effektive måder at håndtere stress på arbejdspladsen.

Se også