Stress management

Stress management: forhindre tilbageslag

Stress har en måde snigende tilbage i dit liv og gøre dig ulykkelig. Disse enkle stresshåndtering strategier kan hjælpe dig med at holde stress i skak.

Du få et håndtag på stresshåndtering. Måske du har mestret nye time management teknikker. Eller du har lært at styre din vrede under pres. Tillykke. For at holde stress under kontrol til gode, selv om, er du nødt til at gøre en forpligtelse til at bruge stress management teknikker, du har lært.

Øve stresshåndtering

Stress management er ikke en førstehjælpskasse du trækker ud kun i nødstilfælde. Tværtimod, det er et sæt af værktøjer, du kan bruge hver dag for at håndtere de store og små problemer, der opstår. Det er en god idé at holde dine værktøjer skarpe og endda tilføje et par til din samling fra tid til anden.

Vær forberedt på tilbageslag

Må ikke blive afskrækket, hvis du lejlighedsvis undlader at håndtere en stresset situation såvel som du måske gerne. Forandring tager tid, og tilbageslag er en del af indlæringskurve. Lære af erfaringerne, og planlægger at rydde den hurdle næste gang. Hvis du bortfalder tilbage til dine gamle måder, ikke give op. Fokus på hvad du kan gøre for at genvinde kontrollen over situationen.

Strategier til forebyggelse tilbageslag

Stress er mere tilbøjelige til at opdrage sit grimme hoved, hvis du ikke tage sig af dig selv. Så husk at sætte dig selv først. Disse strategier kan hjælpe dig med at holde kursen.

Få tid til dig selv

Blot 10 til 20 minutter stille refleksion kan bringe lindring af kronisk stress, samt øge din tolerance over for det. Lyt til musik, slappe af, og prøv at tænke på behagelige ting eller slet ingenting. Hvis du føler din musklerne spændte løbet af din dag, tage en minibreak. Træk vejret dybt, inhalerer til optælling af seks, pause et sekund og derefter langsomt udånder.

Motioner regelmæssigt

Motion kan hjælpe med at holde depression og angst i skak. Blot 30 minutter om dagen gavner krop og sind.

Se også

Stress management: forhindre tilbageslag

Spis smarte

En kost rig på frugt, grøntsager og fuldkorn kan give dig mere energi til at holde stress under kontrol. Koffein kan give dig et ryk af energi, men det vil slides hurtigt.

Modstå overcommitting

Snarere end på udkig efter måder at presse flere aktiviteter ind i dag, finde måder at skære dem ned. Husk, det er OK at sige nej til nye anmodninger, så du kan afsætte tid til aktiviteter, du allerede har forpligtet sig til.

Vær forberedt

Forudse udfordringer. Uanset om det er at forberede et projekt på arbejdet, planlægger en familie indsamling eller håndtering et sygt barn, kan forberedes hjælpe dig ansigt stressende situationer med tillid. Hvis det er nødvendigt, der er afsat ekstra tid til at berolige dine flossede nerver.

Forvise negative tanker

Hvis du finder dig selv at tænke, "Dette kan ikke gøres," snap tilbage til opmærksomhed. Tænk i stedet, "Det vil være hård. Men vi kan gøre det arbejde." Sætte et positivt spin på negative tanker kan hjælpe dig med at arbejde gennem stressede situationer.

Hold griner

Humor er en fantastisk måde at lindre stress. Latter frigiver endorfiner - naturlige stoffer, der hjælper dig til at føle bedre og opretholde en positiv holdning. Undersøgelser tyder på, latter kan sænke blodtrykket, styrke immunsystemet og øge omsætning samt.

Søge hjælp

Stress management. Stress management: forhindre tilbageslag.
Stress management. Stress management: forhindre tilbageslag.

Såfremt nye stressfaktorer er udfordrende din evne til at klare, eller hvis en gang nyttige teknikker har mistet deres effektivitet, kan du blive nødt til at kigge efter forstærkninger. Masser af bøger, websites og støttegrupper er dedikeret til at hjælpe folk komme igennem hårde tider. Du kan også finde det hjælper at tale med en rådgiver eller mental sundhed professionel. Nogle gange en udefra perspektiv gør hele forskellen.

Husk, stress er en del af livet - det er aldrig vil forsvinde. Men du har redskaberne til at holde stress fra at overtage dit liv. Sæt dem til god brug.

Se også