Pårørende

Aldrende forældre

Voksne børn ofte tjener som pårørende til aldrende forældre. Er du klar til rollen?

Pårørende. Alzheimers pårørende.
Pårørende. Alzheimers pårørende.

Pårørende skal overvåge sundhed og uafhængighed for deres aldrende forældre. Start med at vurdere situationen ud fra en omsorgsperson perspektiv. Er dine forældre sikkert i deres hjem? Hvor godt er dine forældre tager sig af sig selv? Hvordan er dine forældres humør? Er dine forældre har svært ved at komme rundt? Tal med dine forældre, hvis du har nogen bekymringer om deres sikkerhed eller sundhed.

Pårørende skal også være forberedt til en nødsituation. Udarbejde en liste over dine forældres læge, allergier, medicin, operationer, forsikringsoplysninger og andre vigtige detaljer. Diskuter langvarig pleje, livstestamenter og forhånd direktiver.

Pårørende står over for mange udfordringer. Hvis det er nødvendigt, søge hjælp fra andre familiemedlemmer eller lokale sociale tjenester agenturer.

Se også

Alzheimers pårørende

De fysiske og følelsesmæssige krav overfor en Alzheimers pårørende er skræmmende. At være en Alzheimers pårørende kan tage mere styrke og tålmodighed, end du havde forestillet dig. Uanset om du har været en Alzheimers omsorgsperson for år, eller du bare lære at håndtere sygdommen, se til venner, familie og samfund ressourcer til støtte.

Som du pleje din elskede, overveje praktiske strategier til at kommunikere med din elskede og holde din elskede sikker. Samtidig, forstå, at udfordringerne for en Alzheimers omsorgsperson formere som i slutningen af ​​livets tilgange. Overveje måder at forberede de hårde valg forude.

Som en Alzheimers omsorgsperson, er det også vigtigt at huske dine egne behov. Spørg om hjælp, når du har brug for det, og være opmærksom på tegn på pårørende stress.

Se også