Eksterne kompression hovedpine

Definition

Eksterne kompression hovedpine kan opstå, hvis en hoved slid lægger konstant pres på din pande eller hovedbund.

Fælles syndere af eksterne kompression hovedpine omfatter stramme hatte, hjelme, pandebånd og beskyttelsesbriller. Disse hovedpine er undertiden kendt under andre navne, der er specifikke for den type udstyr, der forårsager din hovedpine, såsom "swim-goggle hovedpine" eller "fodbold hjelm hovedpine."

Med eksterne komprimering hovedpine, er løsningen så indlysende som årsagen. Du skal blot fjerne hovedet slid forårsager pres.

Symptomer

Smerten af ​​eksterne kompression hovedpine bliver ofte beskrevet som et konstant pres. Det gør mest ondt, hvor objektet er at trykke på dit hoved. Så længe hoved slid er på plads, kan smerten blive gradvist værre.

Hvornår skal se en læge
Fordi kompression hovedpine gå væk, når du fjerner det objekt der er årsag til presset på dit hoved, er det nødvendigt at søge yderligere lægehjælp, hvis din hovedpine fortsætter, efter at du har fjernet genstanden.

Årsager

Eksterne kompression hovedpine er forårsaget af enhver form for hovedbeklædning, der placerer pres på hovedet - herunder stramme hatte, hjelme, pandebånd og beskyttelsesbriller.

Risikofaktorer

Eksterne kompression hovedpine kan påvirke alle, der bruger hovedet slid.

Se også

Komplikationer

En ekstern kompression hovedpine kan udløse en migræne i nogle mennesker, hvis objektet forårsager trykket holdes på plads for lang.

Behandlinger og medicin

Hvis du vil afslutte din hovedpine, skal du fjerne hoved slid, der er årsag til pres. Yderligere behandling er sjældent nødvendigt.

Hvis du har en historie af migræne, iført visse hoved slid kan udløse et angreb, der kræver migrænemedicin for nødhjælp.

Forebyggelse

For at forhindre eksterne komprimering hovedpine, spring hoved slid. Hvis hoved slid er uundgåelig, sørg for at det passer ordentligt og er placeret omhyggeligt. Prøv forskellige stilarter og størrelser, som du kigge efter de mest komfortable muligheder. Også, hvis det er muligt, så prøv at midlertidigt træffe off hoved slid ofte for at fjerne trykket.